sepidesat 0 ارسال شده در آبان 90 من احتیاج به کامپوننتی دارم که بشه کاملا قسمت مدیریت جوملا رو محدود کرد مخصوصا اینکه مثلا کاربر بتونه بعضی ار ماژول ها رو ببینه و تغییرشون بده و بعضی هارو نبینه تا به حال نتونستم این محدودیت رو اعمال کنم از کامپوننت noixACL هم استفاده کردم ولی در تمام قسمت ها کاربر رو محدود میکنه جز در قسمت ماژول ها در back end .:thankyou:میشه راهنماییم کنید چون خیلی لازم دارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام فکر نمی کنم همچین افزونه ای باشه شما با افزونه مدیریت سطح دسترسی جومینا کار کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 90 با سلام rsmembership قدرت زیادتری نسبت به noixACL داره میتویند اینو اونو هم تست کنید . ولی دقیقلا نمیتونه چیزی که شما میخواین رو براورد کنه. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepidesat 0 ارسال شده در آبان 90 بله من با افزونه های دسترسی جومینا هم کار کردم ولی بازم همون مشکل عدم انتخاب ماژول ها در back end هست.rsmember ship هم باهاش نمی شه اینکارو کرد. الان می خوام پنل مدیریت به مشتری بدم ولی نمیشه کاری کنم بعضی ماژولارو ببینه بعضیاشو نه:x (49)::x (49)::x (49): اگه کسی اطلاعات بیشتر داشت لطفا راهنماییم کنه ممنون از پاسختون.:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepidesat 0 ارسال شده در آبان 90 البته میشه از کامپوننت admin-user-access استفاده کرد از لینک زیر http://www.pages-and-items.com/extensions/admin-user-access نسخه free اون تا حد زیادی میتونه محدودیت رو اعمال کنه در محتوا و کامپوننت و حتی ماژول ها. ولی برای محدوددیت ماژول ها باید pro اون رو خریداری کرد که من نمیدونم چجوری باید خرید!!! :putertired: کسی نداره این کامپوننتو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر