arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 با سلام بالاخره بعد از کلی جستجو و راهنمایی دوستان و نصب و تست بیش از 40 ماژول ماژول sot article thumbnail slide رو برای کارم انتخاب کردم ... www.taxibu.ir یه مشکل کوچک دارم ، نمی تونم رنگ فونت تیتر رو از آبی تغییر بدم یعنی در بخش تنظیمات ماژول گزینه ای برای تغییر رنگ فونت نداره فایل style css رو هم ویرایش کردم اما رنگ تغییر نمی کنه ؟ به نظر شما در کدوم فایل کد رنگ رو باید تغییر بدم ؟ می خوام رنگ فونت تیتر سفید باشه ... با سپاس لینک ماژول : http://up1.iranblog.com/images/kdknl3ut4rcf093naecy.zip آیا ویرایش خاصی لازم هست ؟ در کدها جایی کد رنگ آبی رو ندیدم که به سفید تغییر بدم ... می بینید که کد رنگ تایتل هم سفید هست ... بخش انتهایی style css : .sot-cs-title { background-color: #000000; color: #FFFFFF; padding: 10px 0px 10px 0px; left: 0px; z-index: 1000; -ms-filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=70); filter: alpha(opacity=70); opacity: 0.5; position: absolute; bottom:0px; width:100% } .sot-thumbnail-slide-title{ font-size:1.0em; font-weight:normal; color: #FFFFFF; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 90 این کد رو جایگزین خط آخره css ماژولت کن } .sot-thumbnail-slide-title{ font-size:1.5em; font-weight:bold; color: #FFFFFF;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 این کد رو ویرایش کنید ! element.style { border: medium none; color: #264AF4; font-weight: bold; text-decoration: none; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز باید توی css ماژولت به دنبال گزینه زیر بگردی و تغیر رنگش بدی color: rgb(38' date=' 74, 244) [/quote'] در فایل style css ماژول خبری از rgb نیست ... بنده لینک فایل ماژول رو در پست اول قرار دادم ... در کدوم فایل ماژول باید دنبال rgb باشم ؟ در style css ماژول از color استفاده شده که روی کد رنگ سفید هست ... اما نمی دونم این رنگ آبی از کجا روی فونت تایتل تاثیر می ذاره ... این کد رو ویرایش کنید ! element.style { border: medium none; color: #264AF4; font-weight: bold; text-decoration: none; } استاد این بخش در کدوم فایل ماژول قرار داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 این کد رو جایگزین خط آخره css ماژولت کن } .sot-thumbnail-slide-title{ font-size:1.5em; font-weight:bold; color: #FFFFFF;} برادر این که همون کدهای خط آخر خود ماژوله ... اگه دقت بفرمایید کدها رو در پست بالاتر قرار دادم ... با کد #ffffff رنگ سفید دیده نمی شه ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 90 این کدها بصورت اینلاین داده شده و برای تغییرات آنها باید در داخل کدهای php تغییرات ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 این کدها بصورت اینلاین داده شده و برای تغییرات آنها باید در داخل کدهای php تغییرات ایجاد کنید یعنی تمام فایل های ماژول رو خط به خط چک کنم ؟ به دنبال چه کدی ؟فایل default در پوشه tmpl ماژول رو باید ویرایش کرد ... سپاس از راهنمایی دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام من الان دیدم لینک رنگش آبی نبود که:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 دوست عزيز يه نگان به تگ لينك هم بنداز تو سي اس اس. اگر نتيه نگرفتي از راهنمايي دوستان تگ. A hover. و a link. و بقيه تگ هاي مربوطه را ويرايش كن. چون گزارش ١ لينك است استايلش از بخش لينك هم تبعيت مي كند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آبان 90 فایل default در پوشه tmpl ماژول رو باید ویرایش کرد ... سپاس از راهنمایی دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر