i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 90 سلام یک قالب css بصورت عادی درست کردم و اون را به جوملا تبدیل کردم. دستور مربوط به نمایش مطالب را در تگ مربوطه گذاشتم. اما عنوان مطلب و خود مطلب تو همون تگ نمایش داده میشه. من میخوام عنوان مطلب رنگ اندازه فونت و... متفاوتی داشته باشه. مثل خود css که طراحی کردم بشه مشاهده css/html مشاهده جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام منظور شما کامل و مشخص نیست! کمی بیشتر توضیح بدید در ضمن این دمویی که گذاشتید اصلا کد جوملایی رو لود نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام من متوجه منظور شما نشدم اگه می خوای عنوان مطلب رو تغییر بدی باید برای کلاس سی اس اس componentheading کد بدی مثلا اینجوری componentheading. text-align:right; color:#fff000; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 90 طبق عکس : 1. بالای گزینه یک جمله ولاک تو مای سایت هست. اندازه فونتش را برای عنوان مطلب انتخاب کردم. حالا اون کادر قرمز عنوان مطلب رو ببینید چه ریزه؟ اینو چطوری اندازه اون ولکام تو مای سایت کنم ؟ 2. ماژول های خیلی بی نظم قرار دارند. فاصله و زیبایششون چطوری درست کنم؟ مثل لاگین خیلی زشته. و افراد آنلاین هم چسبیده به اون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 برای قسمت اول سئوالتون باید همون کلاسی که گفتم کدنویسی کنید برای قسمت دوم هم باید برای دایو moduletable کلاس h3 کد نویسی کنید به سورس یکی از قالب های ساده جوملا دقت کنید کدها و کلاس ها دستتون میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 90 برای قسمت دوم نمونه کد رو میزارید؟ اگر قالب ساده ای دارین پیوست کنید لطفا راستی بنظرتون چه چیزهای دیگه باید تو قالب رعایت کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 برای قسمت دوم نمونه کد گذاشتم که h3 کدی هست که بوسیله اون می تونید برای عنوان ماژول ها اندازه،رنگ،عکس زمینه و ... تعیین کنید از طریق کد دادن در فایل سی اس اس قالب قالب های دست ساز سایت جومینا رو ببینید نمونه های خوبی برای یادگیری هستند البته اون قدیمی هاش رو میگم در مورد طراحی قالب باید خیلی چیزها رو رعایت کنید سئو زیبایی سبک بودن موقعیت های مناسب و ... حالا کم کم که جلو برید دستتون میاد می تونید از سی دی های اموزشی طراحی قالب جومینا هم استفاده کنید در فروشگاه جومینا موجوده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 90 اتفاقا دستورات h را تو css قرار دادم! برای componenetheading مشکلم حل نشد. این کدارو گذاشتم چک میکنید ؟ index.php WELCOME TO MY SITE css #componentheading { font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-weight:bold; font-size: 14px; padding-left:2px; color:#333; background-image:url(../images/line.png) no-repeat; } #content { font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; font-style: normal; color: #333; width:730px; margin:10px 0px 0px 0px; padding-left:5px; border:1px solid; background-color:#CCC; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 90 سلام راهنمایی کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 فکر کنم افزونه موزیلا که در زیر قرار دادم خیلی از مشکلاتتون رو حل کنه https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/web-developer/?src=cb-dl-toprated آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آبان 90 با سلام دوست عزیز شما نباید تگ contentheading اضافه کنید این تگ به صورت پیش فرض موجود هست. شما باید سی اس اس نویسی کنید مثلا بصورت زیر: .contentheading { ....... ......... .................. .... } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 در استايل دادن شما اكديد خودتان component heading رو به عنوان تگ ستختيد ولي اصلا اونو نبايد تگ كنيد و بايد عين يه كلاس بهش تو سي اس اس دستور بديد. با نوشتن نام و درج نقطه در اولش كه معرف كلاس هست و در اكلاد پاينن دستورات را درج كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر