irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 سلام من از افزونه Akeeba BackUP استفاده می کنم هنگام پشتیبان گیری با ارور زیر مواجه میشم اشکال از کجاست پذيرفته نشدن پشتيبان عمليات پشتيبانگيري متوقف شده است به دليل خطا درشناسايي. آخرين پيام خطا بود .: Invalid AJAX data: لطفا بر روي دكمه ورود به سيستم نمايش در نوار ابزار كليك كنيد براي نمايش بيشتر اطلاعات فايل هاي ثبت شده در سيستم پشتيبانگيري .. این خطا در مرحله پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی به وجود میاد پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 در صفحه اول افزونه هیچ پیغامی به شما نشون داده نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 نه تنها پیغامی که نشون داده میشه در قسمت خلاصه وضعیت با حاشیه سبز رنگ نوشته: سيستم پشتيبان گيري آماده است براي پشتيباني از سايت شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 اگه ممکنه یه عکس در هنگام نمایش پیغام خطای پست اولی بگیرید و در همین تاپیک قرار بدید تا بهتر بررسی بشه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 اینم عکس از ارور http://irantechnic.ir/error%20backup.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 شما از هاست رایگان استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 بله مگه تفاوتی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 بله مگه تفاوتی داره بله دقیقا مشکل همینه هاستهای رایگان اجازه نمی دهنده که شما بیشتر از 4 مگابایت فایل فشرده در سایت قرار بدید و بک آپ شما بیشتر از 4 مگابایت میشه باید به صورت دستی بک آپ بگیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 ولی من فایل 100MB هم در این هاست دارم و حتی اون ها را اکسترکت هم می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 شما از چه هاستی استفاده می کنید آدرس سایت ارائه دهنده سرویس رو بدید تا یه بررسی بشه شما می تونید به راحتی به صورت دستی این کار رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در آبان 90 اینم لینک سایت ارائه دهنده هاست http://2vb.tinylink.ir/ درضمن برای بک آپ باید از PHPMYADMIN استفاده کنم و فایل هام را انتقال بدم دیگه و بعد فایل کانفیگ را ویرایش کنم درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 بله درسته شما باید همین کار ها رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر