rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من می خواهم در سوبی Powered by Sigsiu.NET را بردارم لطفا راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام شما همش دنبال حذف کپی رایت افزونه ها هستیا تو انجمن جستجو کردی؟ لطفا قبل از ثبت تاپیک در انجمن جستجو کن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 من توی خود جومینا جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم فعلا دارم به زبان های دیگه جستجو می کنم، ببینم چیزی برای دوستمون پیدا می کنم یا نه آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 در یه قسمت کامپوننت میتونید آن را غیر فعال نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 در یه قسمت کامپوننت میتونید آن را غیر فعال نمایید ممنون در قسمت درباره sobi 2جومینا در "پیوند عنوان تهیه کننده " نمايش پيوند عنوان "تهيه كننده" را غیر فعال کردم و درست شد متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 درود ببخشید که جای دقیقش یادم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر