arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من در موقع نصب جوملا 1.6 و الان 1.7 به این مشکل برمیخورم از دوستان کمک میخوام در مرحله اول نصب مشکل زبان پیدا میکنه و تا مرحله دو پیش نمیره در صورتی که جوملا 1.2 نصب میشه به راحتی عکس این مشکل رو هم میزارم تا بهتر متوجه منظورم شید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام جوملاتون مشکل داره بسته جوملا 1.7 جومینا رو دانلود کنید شاید درست دانلود نشده دوباره دانلود و در هاست اکسترکت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید روی لوکال نصب می کنید یا هاست؟ اگر هاست. آیا هاست رایگان یا... ؟ جوملای تیم جومینا رو هم تست کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 درود دوستان من قبلا جومینا رو هم تست کردم انگار فقط ورژن 1.2 رو تحویل میگیره 1.6 1.7 رو اینجوری میشه رو هاست نصب کردم منتظر راهنمایی شما هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام اگر هاستتون رایگان نیست در این خصوص با ادمین سرورتون صحبت کنید و مشکل رو گزارش کنید... چنانچه باز هم نتیجه نگرفتید همینجا پیگیر باشید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام دوباره با جوملا 1.5.24 هم همین مشکل رو دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 نه با جوملا 1.2.23 و 1.2.24 مشکل نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 نه با جوملا 1.2.23 و 1.2.24 مشکل نداره منظورتون از 1.2 همون 1.5 هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در آبان 90 اره منظورم 1.5 :s:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 دوست عزیز نگران نباشید من پیشنهاد میکنم با توجه به تعداد افزونه های جوملا 1.5.24 همین نسخه رو نصب کنید واقعا الان نیازی به ارتقا به 1.7 نیست تا پایان زمان قرارداد با هاستتون صبر کنید بعد از اون یک بک آپ بگیرید و روی یه هاست دیگه که از جوملا پشتیبانی کامل میکنه نصب و ارتقاش بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر