aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من برای یه شرکت قرم ثبت سفارش محصول طراحی می کنم واسه همین منظور از rsForm استفاده کردم اما به یه مشکل برخوردم ..... چطور میتونم برای انتخاب هر محصول هم چک باکس قرار بدم هم مقدار عددی؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر به عکس بالایی دقت کنید چک باکس هست که هر محصول را میتونن تیک بزنن اما وقتی تیک زدن در جلوی این محصول یه قسمت هم باشه برای تعیین مقدار عددی سفارش ممنون میشم اگر کسی راهنماییم کند.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام یعنی بعد از اینکه یه چک باکس رو انتخاب کردید یه کادر جلوش باشه که عدد رو وارد کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 بله ... البته نه اینکه همین اینکه چک زد اون قسمت پیدا بشه ... نه در حالت عادی هم چک باکس باشه هم یک قسمت برای تعیین مقدار عددی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در آبان 90 خوب اگر با rsform هم نشد اشکالی نداره با کدوم فرم ساز میشه اینکارو کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 خب می تونید جلوی هر کدوم یه باکس بذارید با مقدار پیش فرض صفر که کاربر بعد از انتخاب چک باکس موردنظر تعداد رو هم دستی تو کادر روبروش وارد کنه من فرم ساز هوشمند رو پیشنهاد می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر