battle69 7 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان. من rsmembership رو در جوملا 1.5 نصب کردم و به درگاه زرین پال هم متصل شده و مشکلی از این لحاظ نیست. در سایتم از فوکا دانلود استفاده میکنم. یک سری فایل دارم که میخوام بدون استفاده از حق عضویت، کاربر بتونه فایلها رو دانلود کنه. (یعنی با عضو شدن عادی در خود جوملا) یک سری فایل هم دارم که در واقع برای افراد ویژه که حق عضویت خریدند بتونند دانلود کنند. چی کار کنم؟ در واقع چی کار کنم تا وقتی کاربر از طریق rsmembership وقتی حق عضویت خرید به طور خودکار به اعضای ویژه سایت منتقل شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان. من rsmembership رو در جوملا 1.5 نصب کردم و به درگاه زرین پال هم متصل شده و مشکلی از این لحاظ نیست. در سایتم از فوکا دانلود استفاده میکنم. یک سری فایل دارم که میخوام بدون استفاده از حق عضویت، کاربر بتونه فایلها رو دانلود کنه. (یعنی با عضو شدن عادی در خود جوملا) یک سری فایل هم دارم که در واقع برای افراد ویژه که حق عضویت خریدند بتونند دانلود کنند. چی کار کنم؟ در واقع چی کار کنم تا وقتی کاربر از طریق rsmembership وقتی حق عضویت خرید به طور خودکار به اعضای ویژه سایت منتقل شه؟ دوست عزیز این سیستم واسه اینکه طرف بتونه در سایتتون عضو بشه مبلغی رو دریافت میکنه و بعد عضو میکنه پس دیگه نیازی به سطح دسترسی نیست و کافیه دانلود هاتون رو مخصوص اعضا بذارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر