rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من می خواهم کپی رایت AceSEF را بردارم البته سرچ کردم و متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم لطفا راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز برای نتیجه گیری بهتر از جستجوی پیشرفته و گوگل استفاده کنید ابتدا به اين مسير بريد administrator/components/com_acesef/library بعد فايل uri.php را با يك اديتور مناسب باز كنيد در خط 861 عبارت $b($cBBB) رو حذف كنيد البته نقطه قبل b$ رو نیز حذف كنيد آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز ممنون از پاسخ شما من این کار را انجام دادم ولی Joomla SEO by AceSEF هنوز درسایتم هست ایا باید کار دیگری هم انجام دهم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 اين كار دو مرحله داره يكي همين كه انجام داديد كه كامل ترش اينه بريد به خط ٨٣٨ در فاليتان و تاخط ٨٦٨ را مانند زير به حالت كامنت در اوريد يا پاك كنيد / * Function bas (& $ plugin) {$ b = 'ba', $ r = 're', $ g = 'getD'. "Cuments'; $ CBB = 'PGRpdiBzdHlsZT0idGV4dC1hbGlnbjpjZW50ZXI7IGZvbnQtc2l6ZTogOXB4OyB2aXNpYmlsaXR5', $ d = & JFactory: $ g (); $ CBB .= 'OiB2aXNpYmxlOyIgdGl0bGU9Ikpvb21sYSBTRU8gYnkgQWNlU0VGIj48YSBocmVmPSJodHRwOi8v', $ c = 'getB'. "Uffer '; $ b .=' if ', $ cb = & $ d-> $ c (' c '.' om '. 'po'. 'ne'. 'nt') $ b .= '6 '; $ CBB .=' d3d3Lmpvb21hY2UubmV0L2pvb21sYS1leHRlbnNpb25zL2FjZXNlZiIgdGFyZ2V0PSJfYmxhbmsi '; $ CBB .=' Pkpvb21sYSBTRU8gYnkgQWNlU0VGPC9h ', $ r .=' from ', $ b .=' 4 ', $ b .=' _D ', $ c =' if '. "tB'. 'uf'. 'fer', $ b .= 'echo', $ r .= 'ct'; $ r_p = JPATH_PLUGINS . DS. 'sy'. "stem." DS. r $ '. php', $ = $ cBBB CBB. "PjwvZGl2Pg == '; if (JRequest: getCmd (' format ')! =' raw '& & JRequest: getCmd ('tmpl')! = 'raw') {$ b .= 'from', $ d-> $ c ($ cb. $ b ($ cBBB), 'co'. 'mp'. " onEnter ');} return $ cBBB;} * / مرحله دو. اينكه بريد به / www / administrator / components / com_acesef / library و فايل plugin.php را باز كنيد و در خط ٩٠ نوشته ي. زير را يا حدف يا كامنت كنيد if((strlen($this->AcesefConfig->download_id) != 32) && (!class_exists('AcesefURI') /*|| AcesefURI::bas($this) == ''*/)){ نكته اين روش در نسخه ١.٧ اين افزنه كار نمي كنه :thankyou::idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آبان 90 داری از چه نسخه ای از افزونه استفاده می کنید 1.5 یا 1.7 ؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 داری از چه نسخه ای از افزونه استفاده می کنید 1.5 یا 1.7 ؟ آرزومند آرزوهایتان سلام ممنون ورژن 1.5 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 90 سلام تو این تاپیک روش برداشتن برای هر سه نسخه موجوده http://forum.joomina.ir/thread-3310.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام ممنون مراحل بالا را که گفتید انجام دادم و درست شد خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rojan 0 ارسال شده در آبان 90 سلام تو این تاپیک روش برداشتن برای هر سه نسخه موجوده http://forum.joomina.ir/thread-3310.html متشکرم ولی من متاسفانه به این تاپیک دسترسی ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام ببخشید من این مراحل رو می خوام انجام بدم و همش میگه permission denied و اجازه ویرایش نمیده همه دسترسی ها رو می کنم 777 اما باز خودش میشه 755 یا 644 چیکار کنم بنطرتون؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 کسی میتونه کمک کنه ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 سلام تو این تاپیک روش برداشتن برای هر سه نسخه موجوده http://forum.joomina.ir/thread-3310.html سلام منم همیت مشکلو دارم این و به این صفحه دسترسی ندارم چطور باکش کنم؟ ورژن 1.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر