mohrali 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان من یه فروشگاه قطعات کامپیوتری دارم و یه قالب میخوام که هم خبری باشه و محصولاتم رو هم معرفی کنم چه قالبی پیشنهاد میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 90 تجاری یا رایگان ؟ بسته نصبی رایگان واسه فروشگاه هست تجاری هم تو جومینا مارکت هست. غیر ازین خاستین پ.خ بدین در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام برای اینکار میتونید از بسته فروشگاهی جومینا استفاده کنید یا اینکه سفارش بدید براتون قالب طراحی بشه و راه بعدی استفاده از بسته های نصبی فروشگاهی هست که بسته های جوملا آرت بد نیست و امکانات خوبی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزيز توصيه من اين هست كه جستجو كنيد بهتر به نتيجه ميرسيد در انجمن و گوگل جستجو كنيد حتما به نتيجه هاي خوبي دست پيدا خواهيد كرد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود کاربر عزیزmohrali شما پس از چندین قالب و بسته نصبی مشکل بزرگی پیدا کردی و این هم اینه که به هیچ قالب قانع نیستید و نمی شد چندین بار ای موضوع از ظرف شما در انجمن مطرح شده خواهشا قواننین رو رعایت کنید ی راهنمایی هم من کردم گفتم که قالب و ماژول مهم هستن ولی مهم از اون استفاده کرددن صحیح از اوناست در پناه خودتون چون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر