وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مهر 90 از دوستان كسي دسترسي به پرداخت امن پاساركاد داره يا نه ؟ مازول اماده است فقط بايد تست بشه . با تشكر :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام آقای حاجی پور مگه این افزونه منتشر شده برای عموم؟ منظورتون چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مهر 90 سلام نه منتشر نشده ولي بنده حقير اين مازول رو أماده كردم مي خوام تست كنم تا براي انتشار اماده بشه اين كه عمومي باشه يا براي اعضا تصميم با تيم مديريته موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 درود بر شما وحید جان خسته نباشی از پس تمامی افزونه های بانکی عمومی منتشر میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در مهر 90 وحید جان خدا قوت:thankyou::heart: از پس تمامی افزونه های بانکی عمومی منتشر میشه البته اینم از تصمیمات جمعیه نمایشگاه بوده ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در مهر 90 سلام آقا وحید به شما خسته نباشید میگم درگاه بانکی من تا وسط هفته انشااله فعال می شه اگه خواستید بدید تست کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در آبان 90 وحید جان من هنوز منتظر جواب شما هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 سرور گرفته شد در حال تست هستیم امشب یا فردا منتشر میشه و پس از آن بانک ملت . بعد از اینکه ماژول هاش منتشر شه پلاگین های اتصالش به rsmembership و آلفا یوزر پوینت منتشر میشه به قول وحبد پدیده ای نشون بدیم از این جومینا که حالش را ببرن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر