mk21 56 ارسال شده در مهر 90 با سلام من با آرتیستر 3 برای طراحی قالب کار میکنم اما یه مشکل اساسی دارم اونم این که : هر وقت قالبی رو سیو میکنم هنگام لود مجدد قالب لود نمیشه و قالب پیشفرضی که توی خود آرتیستر هست میاد بالا مشکل چیه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 مشکل در کرک نرم افزار هست. برای من هم همین جور هست نسخه اصلی یا کرک سالم را تهیه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 ارتیستر کرک شده دارای این قابلیت نمیباشد و قبلا نیز بارها در این مورد بحث شده و فقط نسخه های قبل از 2.5 دارای این قابلیت بودند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 من نسخه 3 رو از یه سایت معتبر دانلود کردم همراه با کرکش ولی متاسفانه این مشکلو باهاش دارم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه لطفا ب خ بدید ممنون میشم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز همونطور که قبلا در انجمن گفته شده تنها راهش اینه که نسخه اریجینال این محصول رو خریداری کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز همونطور که قبلا در انجمن گفته شده تنها راهش اینه که نسخه اریجینال این محصول رو خریداری کنید آرزومند آرزوهایتان ممنون مصطفی جان آخه مشکلم همینه از کجا؟؟؟ دوستان که با آرتیستر کار میکنن راهنمایی کنن از کجا خریدن خب:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز شما باید از سایت سازنده خریداریکنید. پیروز باشبد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 شما باید از طریق شرکت هایی که از سایت های خارجی خرید میکنند اقدام به خرید کنید و یا خودتون مسترکارت یا ویزاکارت و یا پی پال داشته باشید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آبان 90 شما اگر کارت دارید که از لینک زیر خرید کنید: Purchase و اگر ندارید لایسنس را می تونید از سایت هایی مثل سایت زیر خریداری کنید: لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر