amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام محضر تمام دوستان جومینایی ... من از ماژول های اسلاید خبری و مجله ی خبری استفاده میکنم . هر دو ماژول ، اولین تصویر متن مقاله را به عنوان تصویر نشان می دهند و همیشه یا تصویر یا در ماژول اسلاید باید خیلی بد ریسایز شود و یا در مجله ی خبری . می توانم کاری کنم که یکی از این دو ماژول ، تصویر دوم را نشان دهد ؟ یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام راستش متوجه نمی شم مشکلتون دقیقا چیه لطف کنید با دموی آنلاین و یا عکس منظورتون رو واضحتر بگید خوب چیزی که می خوای اول نشون داده نشه تو اسلاید یا مطلب دوم بذارید به هر حال یکی از مطلب ها میشه اول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 نه منظورم این است که تصویر اولی که برای اسلاید انتخاب میشه ، سایزش 605*175 است و وقتی این تصویر در ماژول اخبار به سایز 70*70 خیلی زشت میشه . میشه کاری کرد که ماژول اخبار یه تصویر خاص که متناسب تره با سایز 70*70 رو نشون بده و ماژول اسلاید همون تصویر بزرگه را نشون بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر