WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 ســـــــــــــــــــــــــــلام به همه :heart: دوستان ما این پلاگین تغییر پوشه ادمین رو نصب کردیم کلید هم تغییر دادیم و یه کلید مخلوطی از حروف کوچیک و بزرگ و عدد و کاراکتر گذاشتیم و سیو کردیم و وقتی خواستم وارد جوملام بشم آدرس رو همونطور که باید میزدم زدم اما یه صفحه سفید میاد که بالای صفحه این نوشته هست : Illegal key characters in global data مشکل چیه؟! راه حل چیه؟ تو این تاپیک خواستم سوال بپرسم اما گفتم شاید نقض قوانین بشه...! در کل ممنون از همه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز سرچ میکردید زودتر به جواب میرسیدید ! از افزونه jhackguard استفاده میکنید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 سلام سرچ کردم اما جوابی نبود... بله از jhackguard استفاده میکنم ...... این تاپیک منظورتونه؟ یا این تاپیک؟ یا این تاپیک ؟ هیچ کدوم از این تاپیک ها جواب رو ندارن! من که وارد پنل مدیریت نمیتونم بشم پس اگه راهی باشه فکر کنم فقط از Cpanel باشه چکار باید کرد؟ ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 وارد پوشه administrator شوید و فایل htacess را پاک نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 وارد پوشه administrator شوید و فایل htacess را پاک نمایید این کار رو کردم اما بازم همونطوره.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل حل شد. فایل php رو پاک کردم ok شد البته اون فایل htaccess هم مربوط به یک افزونه دیگس !! :sleepy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر