m0stafa 2 ارسال شده در مهر 90 با سلام خدمت همه دوستان من میخواستم بدونم کسی ماژول اسکرول محصولات ویرچومارت رو با نام mod_jv_virtuemart_scroller داره ، اگر کسی داره لینک بذاره لطفا با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام این لینک دانلودش http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/virtuemart-extensions/virtuemart-products-display/14172 البته این افزونه تجاریه و تو انجمن لینک وارز پشتیبانی نمیشه تو اینترنت بگردید پیدا می کنیدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در مهر 90 با سلام دوست عزیز بله سعی کردم از سایت خود جوملا دانلود کنم ( همون لینکی که دادید ) و همون طور که گفتید تجاریه و نشد که دانلودش کنم . توی نت هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد ، توی سایت تک وب دیزاین که مال آقای امیر حسین آنلاین هم هست یک بسته فروشگاهی ویرچومارت بود که این ماژول هم همراهش بود که هر کاری کردم دانلود نشد که نشد ، خسته شدم اینجا پست دادم ببینم کسی داره ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0stafa 2 ارسال شده در مهر 90 با سلام بالاخره با کمی تلاش و کمک دیگران پیدا شد اینم لینکش: روی سایت یاس موبایل قرار دادم میتونید برید و اونجا ببینید چطوری کار میکنه با تشکر لینک دانلود به دلیل تجاری بودن حذف شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیزم این افزونه تجاری است و در انجمن افزونه های وارز قرار داده نمیشوند ! لینک دانلود حذف خواهد شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر