tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 درود بر دوستن عزیز من ی پیشنهاد دارم برای مدیران جومینا جومینا تکمیله فقط فکر می کنم افزونه داره ، قالب داره و... داره فقط تالار سرور یا همون هاست نداره فکر می کنم اون قدر مهم هست که نباشه هیچ کاری نمی تونمی بکنیم و انقدر هم مشکل و راهنمایی تو این زمینه هست که منو امسال من تو هر تالار مطرح می کنند دوستان نظر شما چیست که ی تالار به انجمن جومینا اضاف شه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام تو فکرش هستم / ولی قبلش باید یک مدیر قدرت مند براش پیدا کنم /. @ البته یکی دوستان هستند اگه قبول زحمت کنند اون قسمت هم بزودی تالار اضافه خواهد شد. ممنون از پیشنهاد خوبتان یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 اگر قابل دونستید ما هم همکاری می کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام حتماً از وجود دوستان عزیزی مثل شما بهرمند خواهیم شد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر