mohsen_blid 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من تو فرم ثبت نام خودم چند فیلد و یک لیست اماده کردم حالا میخوام کاری کنم که با انتخاب هر کدوم از نام ها تو لیست کشویی فیلد خاص مربوط به خودش باز بشه اما تو این کار موندم حالا منتظر پیشنهاداتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام بهترین راه برای اینکار استفاده از افزونه هست مثل افزونه cb ویرایش ممکنه زیاد جالب نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در مهر 90 من نمیخوام از cb استفاده کنم ببینید لیست کشویی من حاوی دو عنوان است پرداخت نقدی پرداخت کارت به کارت حالا میخوام که وقتی شخص پرداخت کارت به کارت رو انتخاب میکنه یک فیلد به نام شماره کارت بانکی نیز نمایش داده بشود. ممنون میشم کمک کنید دستورش رو بهم بدید چون درست کرن فیلدکاری نداره این دستورش هست که اذیت میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 برای اینکار شما باید از جاوااسکریپت یا یکی از فریم ورک های اون مثل جی کوئری یا موتولز استفاده کنید بهترین مکان برای مطرح کردن سوال انجمن های برنامه نویسی هست شما در انجمن برنامه نویس مطرح کنید به نتیجه میرسید. چون این انجمن برای پشتیبانی جوملا هست و این مورد مربوط به برنامه نویسی هست! در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در آبان 90 اقا من موندم این کد رو تو کدوم فایل باید بزارم کدش رو دارم هر جا میزنم ارور میده میشه یکی از دوستان راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در آبان 90 شما كدي كه مي خواي اضافه كني بگو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در آبان 90 $('#selectbox').change(function(){ if($('#selectbox').val() == 1){ $('#div1').hide(); $('#div2').show(); } else{ $('#div1').show(); $('#div2').hide(); } }); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آبان 90 $('#selectbox').change(function(){ if($('#selectbox').val() == 1){ $('#div1').hide(); $('#div2').show(); } else{ $('#div1').show(); $('#div2').hide(); } }); سلام دوست عزیز شما باید اول فایل فریم ورک رو ضافه کنی و سپس از فانکشن های اون استفاده کنی و تا اونجایی که ذهنم یاری می کنه جی کوئری داخل تابع فانکشن صدا زده می شد مثل این کد: $(function() { $('a').click(function() { var os = $('p').css('font-size'); var num = parseFloat(os); var uom = os.slice(-2); if(this.id == 'larger') { $('p').css('font-size', num * 1.4 + uom); } else $('p').css('font-size', num / 1.4 + uom); }) }) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر