رامین 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام من از چوملا 1.7 استفاده می کنم و در حال حاضر میخواهم سایتم را دو زبانه کنم ولی وقتی پلاگین مربوطه را فعال می کنم سایت بالا نمیاد و اررور میده. از قالب جومینا " joomina-downloadcenter " استفاده میکنم. ارروری هم که میده به قرار زیر هست لطفا راهنمایی کنید برای دو زبانه کردن سایت چیکار باید بکنم. The page isn't redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام این مشکل احتمالا از جانب سرور هست شما با ادمین سرور مطرح کنید در ضمن دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین 0 ارسال شده در مهر 90 آدرس سایت : www.sirdash.ir هست لطفا بگید چکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 من که مشکلی در سایت شما نمیبینم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین 0 ارسال شده در مهر 90 من که عرض کردم وقتی پلاگین زبان رو فعال می کنم مشکل 1یش میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر