oranjilar 1 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان و مدیران گرامی من یه ماژول جالب دیدم. از مدیران تقاضا داشتم این سایت رو ببینید و چک کنند اینا از چه ماژول یا کامپوننت یا پلاگینی استفاده کردن؟ این سایت رو ببینید! حتما خیلی مای خوان اینو داشته باشن و فهمیدنش کمک زیادی به طراح ها خواهد کرد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام این سایت از بسته تجاری rt camber استفاده کرده و مطالب سایت هم با افزونه k2 کار شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oranjilar 1 ارسال شده در مهر 90 جناب مردای قالب رو می دونم ولی اون ماژول جستجو که با k2 کار شده اون رو می خوام بدونم چطوری میشه کار کرد و از چی استفاده شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 الان دقیق نمیدونم از چه ماژولی استفاده شده شاید این امکان در قالب تعریف شده باشه شما بسته نصبی رو نصب کنید بیشتر به شما کمک میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز فک کنم اون ماژول جستجو یکی از ماژول های بسته rt camber هستش با k2 کار نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 منظور من ماژول جستجو نبود بلکه محصولات سایت هست که با k2 کار شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oranjilar 1 ارسال شده در مهر 90 می بینید وقتی از سمت چپ مثلا فانتزی رو تیک می زنیم فقط فانتزی پدیدار می شن و ... منظورم اینکه اینو چطور میشه کرد؟ آیا اینا از ماژول خاصی استفاده کرن؟ یا پلاگین یا خود طراحی این مدلیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر