amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام ... رنگ توضیحات مختصر جلوی اسم فایل در کامپوننت فوکا دانلود ( در استایل آبی ) تقریباً خاکستری است و با رنگ زمینه ی قالب من شباهت زیادی دارد که باعث میشود بازدیدکنندگان به راحتی آن را مشاهده نکنند . برای تغییر رنگ آن به مثلا قرمز باید چه کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلام توضیحات فایل درون ادیتور وارد می شود، هنگام ورود اطلاعات می توانید از طریق ادیتور رنگ آنرا تغییر دهید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 منظورم اطلاعاتی است که از سوی خود کامپوننت فوکا وارد میشود نظیر حجم فایل که داخل ادیتور هم نیست ... در مورد آن ها چه کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 باید css قالب مربوطه را در مسیر کامپوننت فوکا دانلود ویرایش کنید. که البته باید با سی اس اس آشنایی داشته باشید. مسیر فایل: components> com_phocadownload>assets یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر