battle69 7 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان. در جوملا 1.7 چه طوری میتونم کاری کنم تا مطالبی که نویسندگان در سایت قرار میدن و میتونن خودشون بدون نیاز به پنل مدیریت ویرایش کنند، از همونجا حذف هم بکنند. خیلی نیاز دارم. برای هر کاربر یک مجموعه درست کردم و فقط میتونه در مجموعه ای که تنظیم کردم مطلب بنویسه. در واقع با این کار هر کاربر یک وبلاگ داره. ولی فقط نمیتونه مطالب رو خودش حذف کنه. یک مسئله دیگه اینکه چی کار کنم تا هر مطلبی درج میشه نیاز به تأیید مدیریت نباشه؟ یعنی خودبه خود حالت منتشر شده داشته باشه.یک کامپوننت برای این کار پیدا کردم. (فقط جوملا ۱.۶ و ۱.۷) تستش کردم خیلی خوب بود. پیشنهاد میکنم دوستان حتما یه نگاه بندازند : User Article Manager (UAM) http://extensions.joomla.org/extensions/news-production/content-submission/18412 اگه کسی راه دیگه میشناسه لطفا بگه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام فکر کنم با دستکاری سطح دسترسی کاربران بتونید این اختیارات رو به اونها بدید. آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
battle69 7 ارسال شده در مهر 90 سلام فکر کنم با دستکاری سطح دسترسی کاربران بتونید این اختیارات رو به اونها بدید. آرزومند آرزوهایتان سلام. کامپوننت UAM کارم رو راه انداخت. ولی اگه خود جوملا چنین قابلیتی داشته خوبه. میدونید دقیقا به چه صورت باید انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام مدیریت سایت / کاربران / مدیریت کاربران / منو تنظیمات / مجوزها با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر