amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من نمیخوام نظرسنجی جی کامنت در قسمت دانلود که توسط فوکا دانلود مدیریت میشه نشون داده بشه اما همیشه نشون داده میشه و اوضاع رو به هم میریزه . انتخاب گزینه های جی کامنت هم که مثل ماژول ها نیست و من نمیتونم قسمت دانلود رو حذف کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام من فوکا دانلود رو تست نکردم ولی برای این مورد شما باید در فوکا دانلود تنظیم کنید نمایش جی کامنت رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلام من نمیخوام نظرسنجی جی کامنت در قسمت دانلود که توسط فوکا دانلود مدیریت میشه نشون داده بشه اما همیشه نشون داده میشه و اوضاع رو به هم میریزه . انتخاب گزینه های جی کامنت هم که مثل ماژول ها نیست و من نمیتونم قسمت دانلود رو حذف کنم ؟؟ سلام به مسیر زیر بروید: کامپوننت ها> فوکا دانلود>کنترل پنل>پارامترها>تنظیمات نظردهی> جی کامنت را در هر دو آیتم غیر فعال کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر