jazyre 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام و خسته نباشید من برای سایتم مجموعه و بخش تعریف کردم! و منو هارو هم به همین مجموعه و بخش ها مرتبط کردم! حالا وقتی از توی منو کلیک می کنم روی گزینه هاش با این ارور مواجه می شم: Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home/jazmah/public_html/templates/benameallahe-new/html/com_content/section/default.php on line 10 توی نت و انجمنم تاجایی که در توان بود جستجو کردم! چندین تا مبحث مرتبط بود ولی هر کدوم یه جوابی داشت که هیچ کدوم مشکلمو حل نکرد! اولین باره از جوملا استفاده می کنم و مبتدی هستم در این زمینه ممنون می شم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام لینک سایتتون رو قرار بدید تا بررسی بشه آرزومند آروزهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 فکر می کنم خیلی ساده باشه احتمالاً توی این خط یک پرانتز باز شده و بسته نشده و یا یکی اضافی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام همونطور که از متن خطا مشخصه سینتکس ارور هستش یعنی مشکل در کدها از منو ساز استفاده می کنید یا منوی پیش فرض جوملا؟ با قالب پیش فرض امتحان کنید ببینید حل میشه؟ فقط با لینک های مربوط به بخش ها این مشکل رو دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jazyre 0 ارسال شده در مهر 90 4 ساله با سیستم مدیریت محتوا های مختلفی کار کردم و خب با انجمن های پشتیبانیشونم به همچنین! کمتر انجمنی دیدم که مثل اینجا یعنی انجمن جومینا افراد زیادی باشن که واقعا هدفشون کمک کردنه و پاسخ می دن! ممنون از دوستان! مشکل حل شد! مشکل همون توی کد ها بود و جا گذاشتن چند تا , بین کد ها! بازم ممنون! مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر