دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام به همه دوستان عزیز همونطور که قبلا هم گفته بودم تصمیم به ترجمه افزونه های پرکاربرد برای جوملا 1.7 گرفتم بعد از معرفی افزونه مهم و حیاتی Acesef برای جوملا 1.7 این بار با ترجمه نسخه جدید ویرایشگر فوق حرفه ای JCE در خدمت شما هستم. این ویرایشگر با هر سه نسخه جوملا سازگاری کامل داره. برای فارسی سازی این کامپوننت 1500 خط ترجمه شده و شامل هیچ لینک تبلیغاتی هم نیست. توضیحات افزونه : امکان اضافه نمودن پاپ آپ به نوشته ها امکان مدیریت فایل های تصویری از خود ویرایشگر امکان اضافه نمودن فونت های جدید به جوملا امکان بارگذاری فایل های فلش و نمایش آن امکان تغیر پوسته ویرایشگر امکان صدور مجوز برای گروه های مختلف کاربری برای استفاده از ویرایشگر امکان بارگذاری فایل ها در جوملا و درج لینک ها امکان درج کد در متون و ده ها امکان دیگر ...... اما آنچیز که واقعا این افزونه را مهم مینماید آن است که این افزونه خود دارای امکانات اضافی زیادی است که به تفکیک بر روی این ویرایشگر نصب میشوند و هر امکان خود دنیایی از امکانات جدید را به این ویرایشگر اضافه نمینماید برای مشاهده امکانات دیگری به این افزونه اضافه میشود اینجا را کلیک کنید . این امکانات این ویرایشگر را به افزونه های دیگر متصل میسازد به عنوان مثال با یکی از آن ها میتوان برای مطالب برچسب تعیین نمود و یا ویرایشگر را به k2 متصل نمود و ........ راهنمای نصب : پس از نصب به قسمت پیکربندی کلی سایت رفته و ویرایشگر پیش فرض را بر روی jce قرار دهید : دانلود از سرور سازنده دانلود افزونه از سرور جومینا موفق و سربلند باشید 1 واکنش ها : infojob نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در آذر 90 چطور میتونم بصورت پاپ آپ از این ادیتور استفاده کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 در خود امکانات و گزینه های بالای صفحه ادیتور دکمه ای برای پاپ آپ هست می تونید از اون استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در آذر 90 سیستم پاپ آپ این کامپوننت فقط در صورتی کار میکنه که شما حتما پلاگین jce mediabox را روی سیسم نصب کرده باشید ! من هم برای اینکه اگر دوستی به این مورد برخورد و دچار سردرگمی و مشکل نشود این پلاگین را برای دانلود در اینجا قرار میدهم. http://www.joomlacontenteditor.net/downloads/mediabox نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elkator 0 ارسال شده در خرداد 91 از کجا میشه فونت آپلود کرد ؟؟؟ من تو این ادیتور وقتی یه جمله فارسی مینویسم فونت اولیه اش خوبه اما وقتی فونتش رو تغییر میدم به یه فونت دیگه تبدیل میشه و اصلا هم به حالت اولش برنمیگرده . این کامپننت نیاز به فارسی سازی داره ؟؟؟ یعنی البته من این نسخه رو تو جوملا 2.5 به روز کرده ام و از ورژن 2.1 این ادیتور استفاده میکنم . اگر هم ممکنه یه ادیتور دیگه ای هم که همچین حالتی داشته باشه معرفی کنید که دانلود کنیم . البته من که تو جومینا برای جوملا 2.5 چیز دیگه ای پیدا نکردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elkator 0 ارسال شده در خرداد 91 خواهش میکنم یکی به سوال من جواب بده ... ممنون :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر مشکلتون رو در پست جدیدی در قسمت مشکلات بیان کنید و از دادن اسپم خوداری کنید. اگر کسی جواب سوالتون رو بدون 100% به شما خواهد گفت. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanbaneh 1 ارسال شده در خرداد 91 از دوستان کسی پلاگین فایل منیجرش یا سایر پلاگین ها را ندارن؟ آخه تو سایته اصلیش تجاریه :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 91 دوستان لینک دانلود خراب هست! میشه لینک جدید رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام لینک پست اول بررسی شد و مشکلی نداشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loks 0 ارسال شده در خرداد 93 وقتی فایل از آفیس ورد کپی بشه سایت رو به هم نمی ریزه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام احتمالش هست ، چون نرم افزار ورد معمولا" یکسری کدهای اضافی تولید میکنه که همونا باعث بهم ریختگی قالبتون میشه برای همین همیشه توصیه میشه ابتدا متن رو در نوت پد کپی کنید و سپس به داخل ادیتور منتقل کنید و ویرایشهاتون رو داخل ادیتور انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر