رفتن به مطلب
despise

مشکل عجیب در ماژول جوملا

پست های پیشنهاد شده

سلام دوسیتان من هرکاری می کنم که ماژول هام در صفحه اول نشون بده نمی تونم با اینکه فقط home فعال می کنم اما باز در تمام صفحات نشون می ده اون ماژول

راهنمایی کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چنین اشکالی بعید به نظر می رسد، احتمالا در نحوه ی مدیریت پارامترهای ماژول اشتباه می کنید.

افزونه ها> مدیریت ماژول ها> ماژول مورد نظر> تخصیص منو> منوها: انتخاب آیتم (های) منو از لیست > انتخاب منوهای مورد نظر ( برای انتخاب چند منو از کلید کنترل استفاده کنید بطوری که منوهای مورد نظر به رنگ آبی شوند) > ذخیره

اگر این مسیر را صحیح صورت دهید اشکالی نخواهد بود.

یاعلی

لینک به ارسال

دوستان این مشکل رو تازه پیدا کردم فکر کنم بعد از نصب جوسوشال بود که البته پاکس کردم حتی دیتابیس هاشم پاک کردم اما خوب باز کارم به جایی نرسید کل مسیرو درست میرم اما نمی شه البته غیر فهال که می کنم غیر فهال میشه اما وفتی فعال هست چه واسه 1 منو انتخاب کنم چه همش کلا نشون میده

لینک به ارسال

ماژول را در منوی مورد نظر و در موقعیت فعال در صفحه همان منو ایجاد نمایید.

من قبلا از jomsocial استفاده کردم, به نظر من که نمیتونه از اون باشه حتی تو صفحات این کامپوننت هم میتونید از ماژول های قسمت های دیگر استفاده نمایید...

باید در نظر داشته باشید که jomsocial نسخه رایگان ناقص و نال شده رو منتشر نموده و استفاده از آن از سایر شبکه های اجتماعی حرفه ای توصیه نمی شود.

با آرزوی موفقیت برای شما

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...