j1752 4 ارسال شده در مهر 90 من چند وقت بود وقتى مى رفتم كه مجموعه جديد براى مطلبم درست كنم اين جورى مى شد فكر كردم مال كامپيتور هست اما با يكى ديگه امتحان كردم همين جورى هست نمى دونم چرا اما در پست كردن مطلب اين جورى نيست فقط اون عرور هست ميشه كسى كمك كنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 لطفا برای مشکلات خود عنوان مناسب انتخاب کنید چون ممکن است تاپیک های شما حذف شود ! با مرورگر فایر فاکس هم تست کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 بازم اون جورى ميشه مى شه يه ويرايش گر به من بديد نصب كنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 ویرایشگر های زیادی توی انجمن معرفی شده ولی می تونید از ویرایشگر پیشرفته ای که درسایت جومینا منتشر شده استفاده کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 ببخشيد ميشه لينك بديد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام احتمالا از کامپوننت امنیتی که استفاده نمیکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 نمى دونم و همه اين ها را نصب كردم چيز هاى متفاوت گذاشتم اما وقتى يه همه را پاك كردم ويرايش گر را پيدا نمى كرد درست مى شد اما تا نصب مى كردم خراب مى شد لطفا كمك كنيد اين مشكلى هست كه الان دارم :huh::huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر