rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 سلام اقای مهند پردل در معرفی افزونه adsmanger روش زیر رو برای شمسی کردن تاریخ فرموده بودند: سلام براي تبديل تاريخ به تاريخ خورشيدي، فايل هاي زير رو باز كنيد: your_site/components/com_adsmanager/views/front/view.html.php your_site/components/com_adsmanager/views/list/view.html.php your_site/components/com_adsmanager/views/result/view.html.php تو اين فايل ها دنبال عبارات زير بگردين: [align=left] function reorderDate( $date ){ $format = JText::_('ADSMANAGER_DATE_FORMAT_LC'); if ($date && (preg_match("/([0-9]{4})-([0-9]{2})-([0-9]{2})/",$date,$regs))) { $date = mktime( 0, 0, 0, $regs[2], $regs[3], $regs[1] ); $date = $date > -1 ? strftime( $format, $date) : '-'; } return $date; } [/align] عبارات بالا رو با عبارات زير جايگزين كنيد: [align=left] function reorderDate( $date ){ return mosFormatDate($date); } [/align] من هم تغییرات فوق رو اعمال کردم باز هم تاریخ میلادی نشون میده، آیا نیازه تنظیم خاص یا افزونه خاصی نصب بشه تا تاریخ شمسی بشه؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در آذر 90 سلام اقای مهند پردل در معرفی افزونه adsmanger روش زیر رو برای شمسی کردن تاریخ فرموده بودند: سلام براي تبديل تاريخ به تاريخ خورشيدي، فايل هاي زير رو باز كنيد: your_site/components/com_adsmanager/views/front/view.html.php your_site/components/com_adsmanager/views/list/view.html.php your_site/components/com_adsmanager/views/result/view.html.php تو اين فايل ها دنبال عبارات زير بگردين: [align=left] function reorderDate( $date ){ $format = JText::_('ADSMANAGER_DATE_FORMAT_LC'); if ($date && (preg_match("/([0-9]{4})-([0-9]{2})-([0-9]{2})/",$date,$regs))) { $date = mktime( 0, 0, 0, $regs[2], $regs[3], $regs[1] ); $date = $date > -1 ? strftime( $format, $date) : '-'; } return $date; } [/align] عبارات بالا رو با عبارات زير جايگزين كنيد: [align=left] function reorderDate( $date ){ return mosFormatDate($date); } [/align] من هم تغییرات فوق رو اعمال کردم باز هم تاریخ میلادی نشون میده، آیا نیازه تنظیم خاص یا افزونه خاصی نصب بشه تا تاریخ شمسی بشه؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید :thankyou: سلام فولدر کامپوننت ادز منیجر من که اصلا فولدری به نام views نداره که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نمی شه نداشته باشه!!!اگر نصب کردید و این پوشه رو ندارید یا ناقص نصب کردید و یا درست دقت نکردید!!! با دقت بیشتری نگاه کنید اگر بعد از نصب هست مسیر: /components/com_adsmanager/views/front/view.html.php اگر قبل از نصب هست بعد از اینکه فایل فشرده افزونه رو از حالت فشرده خارج کردید مسیر زیر: /frontend/views/front/view.html.php موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در آذر 90 سلام با دقت نگاه کردم نداشت مطمئنم نمی دونم شاید ورژنش فرق می کنه اینجوریه اما به جاش توی فایل com_adsmanager/adsmanager.html.phpکد بالا رو پیدا کردم و به جاش جایگزین کردم تاریخ شمسی شد. می تونید تاریخ ها رو در سایتم ببنید کافیه به یکی از بخش های مراجعه کنید در ستون سمت چپ تاریخ زده شده www.shirazmashin.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aryya 0 ارسال شده در آبان 91 سلام کسی راهی برای شمسی کردن دایرکتوری سوبی 2 میدونه؟ ********** لینک به دلیل جنبه تبلیغاتی حذف شد ********** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید ! لطفا قوانین انجمن را مطالعه فرمایید ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 1 واکنش ها : navibd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در مهر 92 لطفا روش شمسی کردن تاریخ در صفحه درج اگهی در مدیریت هم لطف بفرمائید 1 واکنش ها : navibd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navibd 0 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) با سلام بنده از نسخه 2.9.11 در جوملا 3.3 استفاده میکنم بعد از تغییرات لازم ، بلنک پیج(صفحه سفید - صفحه خالی در تمام فرانت پیج) نمایش داده شد mosFormat رو کجا تعریف کردیم که حالا بخوایم ازش خروجی بگیریم ؟ من حسابی کلافه شدم. لطفا چند تا سورس معرفی کنید برای شروع php و mvc جوملا. خودم باید دست به کار بشم انگار.... ممنونم ویرایش شده خرداد 93 توسط navibd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما ابتدا php را فرا بگیرید w3schools.com به نظرم بهترین سایت برای شماست ضمن اینکه از این به بعد سوال جدید در تاپیک جدید لطفا ! سپاس گذاریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sam1364tt 0 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام.من این کارها را انجام دادم ولی باعث شد تنظیمات صفحه به هم بریزه.چه باید کرد؟ لطفا کمک کنید. از پلاگین 2.9.9 استفاده می کنم این funcion mosFormatDate ؟ ویرایش شده مرداد 93 توسط sam1364tt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر