amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام. من وقتی میخوام مطالب یه مجموعه رو به شکل بلاگی نشون بدم یه مشکل بزرگ دارم . در صفحه ی نمایش مطالب ، مطالب حد خاصی نداره و روی ماژول های سمت چپ میره . از طرفی نمیتونم ماژول های سمت چپ رو غیر فعال کنم چون بهشون نیاز دارم . چه کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود مشكل از طراحي قالب هست . ادرس سايت يا صفحه مورد نظر را مي فرمايد ؟ موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirgonabad2 0 ارسال شده در مهر 90 http://karimigonabadi.ir/personal/index.php/hozeh-va-talabegi/hozeh-va-tahavvol البته صفحه بندیش هم در پایین همون جا کاملا مشکل داره و کلا چهار تا مطلب رو تقسیم به 4 صفحه کرده و مشکلی که گفتم در صفحات بعدی حل میشه !!!! بعد از بررسی آدرس لینکی که دادم اگه نظرتون رو در مورد راه حل زیر بدونم خوشحال میشم ؟ ماژولی سراغ دارید که مثل ماژول آخرین اخبار باشه اما قابلیت نمایش کل مطالب مجموعه رو + صفحه بندی مطالب داشته باشه ؟ ( اگه همچین ماژولی باشه من میتونم به جای نمایش بلاگی از اون ماژول استفاده کنم . ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزيز بنده مشكل خاصي را در ادرس داده شده مشاهده نكردم !!!!!!!!!!!! امكان داره شما يك عكس تهيه كنيد و قرار بدهيد ؟ مروگر شما چي هست ؟ مرورگر خود را عوض كنيد ببنيد درست ميشه ؟ موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر