rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من جوملا 1.7 را تازه نصب کردم اما برای رفتن به بخش مدیریت مشکل دارم یوزر وپسورد را که میزنم قبول نمی کنه در ضمن چند بار جوملا را عوض کردم تغییری نمیکنه البته در هنگان نصب فایلconfigiurtion.php را چون ساپورت نمیکرد خودم دستی آپلود کردم البته توی یک بخش خوندم که ازقسمت phpmyadmin و جدول jos_userمیشه درست کرد که این بخش را پیدا نکردم لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام اول این عنوانی که قرار دادید مناسب نیست! دوم در مورد تغییر پسوورد هم چندین بار بحث شده! شما باید با دقت جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 البته توی یک بخش خوندم که ازقسمت phpmyadmin و جدول jos_userمیشه درست کرد که این بخش را پیدا نکردم لطفا کمک کنید جستجو.... جستجو .... خدا موتورهای جستجو رو برای من و شما آفریده! این جمله را در گوگل جستجو کنید: تغییر پسورد ادمین جوملا از دیتابیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 مهندس در مورد عنوان حواسم نبود قبل از تکمیل عنوان ارسال رو زدم در مورد جستجو عرض کردم خوندم اما نتونستم jos_userرا پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز شما وقتی وارد phymyadmin میشید و دیتا بیستون رو باز میکنید داخل دیتابیش جوملا ، در بین جداول این جدول وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 مهندس در مورد عنوان حواسم نبود قبل از تکمیل عنوان ارسال رو زدم در مورد جستجو عرض کردم خوندم اما نتونستم jos_userرا پیدا کنم jos_users درسته یکی از جداول دیتابیس جوملا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 دوست غزیز من وارد phymyadminبعد وارد دیتا بیس مورد نظر شدم اما جدول jos_useرا پیدا نمیکنم حتی searchهم زدم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pakbaz 1 ارسال شده در مهر 90 با سلام و درود بهترین کار اینه که از نو جوملا رو نصب کنی جوملا نصب شده ناقص می باشد. این اتفاقات پیش میاد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 دوست غزیز من وارد phymyadminبعد وارد دیتا بیس مورد نظر شدم اما جدول jos_useرا پیدا نمیکنم حتی searchهم زدم نبود jos_users درسته بهترین کار اینه که از نو جوملا رو نصب کنی جوملا نصب شده ناقص می باشد. این اتفاقات پیش میاد. اگر نیافتید یوز + پس هاست و دامین جوملا رو پیام خصوصی کنید بررسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 دوباره سلام دوست غزیز من دوباره جوملا را نصب کردم همون مشکل قبلی وجوذ داره ودر ضمن jos_useهم نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در مهر 90 احتملا جوملا كه دانلود كرده ايد كامل دانلود نشده يك بار ديگر دانلود كنيد و نصب كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز تو جوملا 1.7 اسم جدول اینه imqpg_users موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 سلام mogtabaaعزیز imqpg_users هم نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید یعنی شما جدول users رو ندارید! (به پیشوند جدول توجه نکنید چون در جوملا 1.7 متغیر هست شما به نام اصلی جدول یعنی users توجه کنید) اگر باز هم موجود نبود جوملا رو ناقص نصب کردید که باید مجدد بعد از اطمینان از دانلود کامل بستتون اقدام به نصب کنید... با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 من 4تا userدر پایگاه داده دیدم که پسورد همه را برداشتم بازم موفق به ورود به قسمت مدیریت نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 تنها پسورد قبلی رو برداشتید !!!؟ پسورد جدید رو وارد کردید یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnama 0 ارسال شده در مهر 90 تنها پسورد قبلی رو برداشتید !!!؟ پسورد جدید رو وارد کردید یا خیر؟ در یک انجمنی یکی از دوستان گفته بود که اگر21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3 را وارد کنید پسورد شما admin میشود که این کار را کردم اینم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 90 در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemi 0 ارسال شده در آذر 91 من ایم فایل را یافتم برای ادمین یک رمز طولانی وجود داره که اینه 070621bdc00544a61a9e44e8e02fd31:d5u634WkHWQHrRbVgZZfN6EQaLkMeQ چطور عوضش کنم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 در یک انجمنی یکی از دوستان گفته بود که اگر21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3 را وارد کنید پسورد شما admin میشود که این کار را کردم اینم نشد ایشون دقیقا درست فرمودنشما به دقت اینکار رو انجام بدین از نبود فاصله در ابتدا و انتها مطمئن بشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر