fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 سلام من چند تا اسکریپ دارم مثلا یکی از انها اسکریپت تیکت دهی یا پشتبان می خواستم بدانم آن را چطوری باید در جوملا نصب کنم ؟ آیا کار با اسکریپت ها را شما دوستان می پسندید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام منظورتون از اسکریپت افزونه هستش؟ اگه منظورتون اسکریپت های موجود در اینترنت هستش و نه افزونه های جوملا باید بگم اون اسکریپت ها روی جوملا نصب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 منظور من اسکریپت های داخل اینترنت است خوب برای استفاده آنها باید چه کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزيز لطفا منظورتون را كامل برسونيد . چه اسكريپي مد نظر شما هست ؟ نمونه ذكر كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 باید مثل جوملا ، دیتابیس بسازید و یوزر برای دیتابیس تعریف کنید و این اطلاعات را در نصب اسکریپت وارد کنید. بقیه سوال ها بر می گرده به همون اسکریپت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 مثلا من می خواهم اسکریپت مدرسه را نصب کنم که در اینترنت قرار دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود دوست عزيز اسكريپ مدرسه جومينا ؟ اگرجستجو ميكرديد حتما به نتيجه ميرسيديد به هر حال من مقاله اي را براي شما اپلود كردم . كه حتما به شما كمك مي كنه . اگر باز هم مشكلي داشتيد مطرح كنيد تا پاسخ دهيم لينگ مقاله ( pdf ) : http://up1.iranblog.com/images/yu7lzqmvqijiwq8n.pdf دوست عزيز اگر بهت كمك كرد تشكر يادت نره موفق باشي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasoola 5 ارسال شده در مهر 90 فکر کنم منظورتون اسکریپتهایی هستند که فایل نصبی ندارند. اگه درست متوجه شده باشم برای نصبشون داخل بسته یه فایل با پسوندsql هست که اون ایمپورت می کنید روی دیتا بیسی که ساختید، بعد بصورت دستی اطلاعات دیتا بیس و سایت رو در فایل config اصلاح می کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 90 ممنون از بابت فایل پی دی اف نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مهر 90 درود خواهش ميكنم . موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر