rjalal 3 ارسال شده در مهر 90 سلام من چطور با این کارکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام شما می خوای چیکار بکنی؟ مشکلت چی هست کجا مشکل داری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در مهر 90 افزونه ماژول در مطب هست من پلاگینشو نصب حالا چکنم چطور ماژول رو تو مطلب بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز یک مطلب جدید ایجاد کنید زیر مطلبتون تو پنجره ویرایش مطلب قسمت مربوط به لود ماژول اومده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در مهر 90 ماژول رو تو مطلب میارم اما میخوام کنار سایتم نباشه منظور مثل ماژول .میخوام فقط تومطلب بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز اگه شما از ماژول modules Anywhere استفاده کنید باید در قسمت ویرایش مطلب ، پایین صفحه روی گزینه modules Anywhere کلیک کنید و ماژول مورد نظر رو انتخاب و مطلب رو ذخیره کنید اگر این مراحل رو طی کنید ماژول مورد نظرتون فقط توی اون مطلب منتشر میشه. آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در مهر 90 من انجام دادم اما در حاشیه سایتم هست رفتم غیرفعالش کردم از مظلب هم پریدومنظور منو نفهمیدید ماژول جاش کجاست؟خوب من میخوام از جای اصلی برداشته وبجاش تو مطلب فقط بیاد نه در هر دو جا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز برای اینکه ماژول تو موقعیت دیگه ای نمایش داده نشه تو تنظیمات ماژول یک موقعیت غیرواقعی رو بصورت دستی تعریف کنید روی اسم موقعیت کلیک کنید راحت می شه انجام داد مثلا: moduls_1 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zamanian 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من از این پلاگین استفاده کردم اما یه مشکلی که داره اینه که به جای تصویر مربع سیاه رنگ نشون میده ولی وقتی که روش کلیک میکنم تصویرم به صورت لایت باکس نشون میده ومشکلی هم نداره از ماژول mod_ytc_gallery استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید ممکنه با افزونه های دیگه یا حتی خود قالب تداخل جی کوئری داشته باشید اگه افزونه های دیگری هم نصب کردید که از جی کوئری استفاده میکنند آنها را یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید در صورتیکه نتیجه نگرفتید در همین تاپیک پیگیر باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من از این پلاگین استفاده کردم اما یه مشکلی که داره اینه که به جای تصویر مربع سیاه رنگ نشون میده ولی وقتی که روش کلیک میکنم تصویرم به صورت لایت باکس نشون میده ومشکلی هم نداره از ماژول mod_ytc_gallery استفاده کردم سلام. فکر نمی کنم تداخل جی کوئری باشه!! آخه جی کوئری ربطی به این قضایا نداره!!! ولی شاید هم.. ببینید شما فقط با همین ماژول mod_ytc_gallery مشکل دارید؟ سایر ماژول ها مشکلی باهاشون نیست؟ اگر بله پس همین ماژولی یک مشکلی احتمالا در جاوااسکریپت داره. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi123 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام اگه شما از ماژول modules Anywhere استفاده کنید باید در قسمت ویرایش مطلب ، پایین صفحه روی گزینه modules Anywhere کلیک کنید و ماژول مورد نظر رو انتخاب و مطلب رو ذخیره کنید همین!!:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر