m-amin 0 ارسال شده در مهر 90 با یاد حق سلام / ببخشید من از پلاگین مشخصات مطلب جومینا و پلاگین آل ویدئو (نمایش ویدئو و موزیک) جومینا استفاده میکنم . وقتی پلاگین مشخصات مطلب رو فعال میکنم . پلی آنلاین اجرا نمیشه . و وقتی مشخصات مطلب رو غیر فعال میکنم پلی آنلاین اجرا میشه . مشکل از کجاست ؟ من به هردو پلاگین احتیاج دارم . ترو خدا کمک کنید . اینم از عکس http://up6.iranblog.com/images/l60aa1kgr2oz52wvhqme.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در مهر 90 دوستان کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟ اگه نمیتونید اینکارو درست کنید یه افزونه بهم معرفی کنید که بازدید ادامه مطلب رو نشون بده . یا اگه کسی بلده بتونه واسم به صورتت دستی ادامه بازدید مطلب رو اوکی کنه وقعا ممنونش میشم . :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز ببینید این مشکلتون رو حل می کنه پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز ببینید این مشکلتون رو حل می کنه پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator موفق باشید نه داداشی مشکل حل نشد . :-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در مهر 90 بکسی نیست به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟/ بابا مثلا پشتیبانی جوملا هستید :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز صبور باشید اگر مدیران و دوستان درگیر نمایشگاه هستن و سرشون شلوغه این مشکل به دلیل تداخل این دو تا افزونه هستش خیلی در باره تداخل افزونه ها تو انجمن بحث شده بعضی وقتا از دو تا افزونه باهم نمیشه استفاده کرد و باید بجای یکی از دو تا افزونه چیز دیگری مشابهش نصب بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-amin 0 ارسال شده در مهر 90 ْلام / حالا که آقای تهرانی و دیگر مدیران اومدند . ببینم میتونید کمکم کنید ؟؟؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام اگه با اون پلاگین هم حل نشده احتمال داره کلا نشه ازشون با هم استفاده کرد بعضی وقتا دو تا افزونه اصلا با هم کنار نمیان و کاریش هم نمیشه کرد باید از افزونه های مشابه استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر