mohrali 0 ارسال شده در مهر 90 من سایتی راه اندازی کردم که میخوام هدر یا لوگو را تغییر بدهم کمکم می کنید mohrcc.ir در ضمن میخوام کاربران به مطالبم نظر بدهند چه ماژولی نصب کنم بهتر هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام برای نظر سنجی بهترین افزونه رایگان jcomment هست که در سایت جومینا هم به صورت فارسی برای استفاده موجود هست. در مورد تغییر هدر هم قالب شما قالب دیفالت جوملا هست! میخواهید از این قالب استفاده کنید؟؟ اگه بله کافیه وارد پوشه images قالب بشید و در اون فایل عکس به نام mw_joomla_logo.png تغییر بدید و لوگوی خودتون رو با این نام در این پوشه قرار بدید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohrali 0 ارسال شده در مهر 90 سلام برای نظر سنجی بهترین افزونه رایگان jcomment هست که در سایت جومینا هم به صورت فارسی برای استفاده موجود هست. در مورد تغییر هدر هم قالب شما قالب دیفالت جوملا هست! میخواهید از این قالب استفاده کنید؟؟ اگه بله کافیه وارد پوشه images قالب بشید و در اون فایل عکس به نام mw_joomla_logo.png تغییر بدید و لوگوی خودتون رو با این نام در این پوشه قرار بدید در پناه حق... ممنون عکس رو پیدا کردم ولی نمی دونم چجوری عکس خودم رو جایگزین کنم واضح تر می گید در ضمن jcomment خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 جی کامنت چه خطایی میده من درسایت خودم استفاده کردم و سایت های زیادی از این افزونه استفاده کردند. عکس رو با فوتوشاپ باز کنید و عکس خودتون رو (لوگوی خودتون!) روی اون قرار بدید و بعد ذخیره کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مهر 90 در قالبتون تو فولدر image بگردید معمولا فایلی بنام logo پیدا میکنید راحتترین راه اینه که لوگوتونو با اون جایگزین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohrali 0 ارسال شده در مهر 90 جی کامنت چه خطایی میده من درسایت خودم استفاده کردم و سایت های زیادی از این افزونه استفاده کردند. عکس رو با فوتوشاپ باز کنید و عکس خودتون رو (لوگوی خودتون!) روی اون قرار بدید و بعد ذخیره کنید. خطایی که در هنگام نصب jcomment ldni hdki خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد. جی کامنت چه خطایی میده من درسایت خودم استفاده کردم و سایت های زیادی از این افزونه استفاده کردند. عکس رو با فوتوشاپ باز کنید و عکس خودتون رو (لوگوی خودتون!) روی اون قرار بدید و بعد ذخیره کنید. خطایی که در هنگام نصب jcomment میده اینه خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد. در ضمن شما چه قالبی رو پیشنهاد میدین برای سایتم گفتم که من تازه یاد گرفتم شاید زیاد مزاحمتون بشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز انتخاب قالب سلیقه ایه البته بستگی به کاربرد شما هم داره تو سایت جومینا تعدادی قالب هست می تونید انتخاب کنید www.joomina.ir و در مورد خطا نمی تواند بسته نصبی را بیابد تو فروم خیلی بحث شده کافیه یه جستجو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohrali 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز انتخاب قالب سلیقه ایه البته بستگی به کاربرد شما هم داره تو سایت جومینا تعدادی قالب هست می تونید انتخاب کنید www.joomina.ir و در مورد خطا نمی تواند بسته نصبی را بیابد تو فروم خیلی بحث شده کافیه یه جستجو کنید موفق باشید خواهش میکنم کمکم کنید خیلی از قالبها و ماژولها نصب نمیشه خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد این ایراد میگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf2 0 ارسال شده در مهر 90 توی انجمن زیاد در موردش بحث شده ... از بخش جستوجو بالای سایت کمک بگیرید اینم از لینکی که توی انجمن در موردش بحث شده : http://forum.joomina.ir/thread-3328.html?highlight=XML نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tnt6667 1 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز اگر خواستید بهینه سازی کنیید سایتونه من رایگان انجام میدم براتون فقط چون در انجمن جومینا هستی پیام خصوصی بده در خدمت هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر