Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 سایت نسیم جوین با اینترنت اکسپلورر مشکل داره سرچ هم کردم مشکل بنده مطرح نشده بود قسمت راست سایت دیده نمیشود http://www.nasimejovein.ir/ حتی تا پایان اخبار وسط میاد و پایناش لودنمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز درباره مشکل قالب ها و یا ماژول ها با اینترنت اکسپلورر در انجمن بحث شده و راهکارهایی پیشنهاد شده با یه کم جستجو تو انجمن می تونید کلی مطلب که در این چند سال بحث شده پیدا کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 جدا چندین بار با کلمات کلیدی مختلف تست کردم ولی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز نمیشه که این جور بررسی کرد قالب تابناک از لحاظ سازگاری با اینترنت اکسپلورر قبلا تست شده و نفرات زیادی از این قالب استفاده کردند احتمالا چند افزونه ای که دارید با هم تداخل دارند باید یکی یکی غیرفعال کنید و ببینید مشکل از کدام یک از اونهاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 روی لوکال هیچ ایرادی نداره رفته روی هاست منوی سمت راست نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 همه چیز رو یه بار غیر فعال کردم ولی نشد یه نفر اقایی بکنه این مشکل ما رو حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 همه چیز رو یه بار غیر فعال کردم ولی نشد یه نفر اقایی بکنه این مشکل ما رو حل کنه - بصورت موقت ذخیره سازی را از تنظیمات کلی جوملا غیر فعال کنید. - چک کلی + حذف ذخیره سازها رو انجام بدید - کش مرور گر رو حذف کنید. حالا افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال کنید تا تست دقیقی صورت بگیره. در ضمن بهتره بعد از هر بار غیر فعالسازی افزونه یک بار کش رو حذف کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 - بصورت موقت ذخیره سازی را از تنظیمات کلی جوملا غیر فعال کنید. منظور از ذخیره سازی کجاست ؟ من همچین گزینه ای پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 همه چیز رو یه بار غیر فعال کردم ولی نشد یه نفر اقایی بکنه این مشکل ما رو حل کنه - بصورت موقت ذخیره سازی را از تنظیمات کلی جوملا غیر فعال کنید. - چک کلی + حذف ذخیره سازها رو انجام بدید - کش مرور گر رو حذف کنید. حالا افزونه ها رو یکی یکی غیر فعال کنید تا تست دقیقی صورت بگیره. در ضمن بهتره بعد از هر بار غیر فعالسازی افزونه یک بار کش رو حذف کنید. یاعلی من همین کارها رو انجام دادم البته افزونه های زیادی روی سایت نصب نیست کلا 3 تابیشتر نیست نمیشه با دستکاری سی اس اس بلوک سمت راست رو برداریم من قالب رو دوباره هم نصب کردم افاقه نکردمن شار نیوز و جومینا نیوز زو هم نصب کردم باز هم توie مشکل داره همه افزونه ها رو غیر فعال کردم ولی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 خیلی جالبه تو خود خبر که کلیک میکنی همکه چیز مرتبه فقط صفحه اصلی اینطوریه http://www.nasimejovein.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=121:1390-07-24-10-07-15&catid=34:1388-12-10-20-08-52&Itemid=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر