reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 سلام می خواستم یکی سئو سایت منو نصب کنه راستش همه فایل های تنظیم سئو رو خوندم اما نتونستم نصب کنم یکی هم پیدا شد گفت بده نصب کنم دادم نتونست لطفا یکی از بچه ها که وارد هست کمکم کنه و نصب کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 منظور شما چیه! افزونه سئو می خواهید نصب کنید؟ فعال سازی؟ لطفاً بهتر بیان کنید تا راهنمایی کنم. اطلاعات جوملا را پ.خ کنید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 من جوملا 1.6 نصب کردم الان میخوام سئو رو که نصب کرده بودم رو فعال کنم اما اما وقتی فعال میشه وقتی صفحات سایت رو باز میکنم ارور میده و باز نمیشه الان اطلاعات سایت رو پ.خ می کنم فقط تو رو خدا مواظب باشین سایت قاطی نکنه که بد بخت میشم ممنون از کمکتون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام لابد فایل اچ تی اکسس رو تغییر نام به htaccess. ندادید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 دادیم نشد این دوست عزیزم خواست کمک کنه اما از هاست ای پی شو بلاک کردن اگه کسی بلد هست کمکم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مهر 90 دوست غزیز از کامپوننت خاصی ذاری استفاده میکنی لطفا بگید از چه کامپوننتی هست تا بشه راهنماییتون کرد چون نصبش کار خاصی نمیخواد اکثرشونم شبیه به هم عمل میکنند. درضمن آیا از افزونه ای مثل جوم فیش هم دارید استفاده میکنید یا نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام متن ارور که میده رو بذار می خوای واسه من پ.خ کن بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مهر 90 یکبار پکیج جوملاتونو اکسترکت میکردین فایل اینستالشو حذف کنید تا یک htacsess جدید ایجاد کنه ببین مشکلت حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام من الان فایل اچ تی اکسس رو تغییر نام دادم بهتر بود آسف رو نصب می کردین به هر حال من درستش کردم ببینید همینه که می خواهید باید نام مستعار منوها و مطالب رو فارسی بنویسید تا لینک هاتون هم فارسی بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza_aliyar 0 ارسال شده در مهر 90 سلام الان سایت ارور میده وقتی صفحه های منو رو می زنیم ارور میدن Not Found The requested URL /مقالات was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. اگه هم ace sef خوبه الان اونو بزنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز درستش کردم باید یه کد از فایل اچ تی اکسس حذف می شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر