رفتن به مطلب
morteza369

غیر فعال کردن pdf در جوملا

پست های پیشنهاد شده

با سلام

بنده کامپوننت acesef و sh404sef رو نصب کردم(مشکل در هر دو)

پس از بهینه سازی لینک های داخلی وب سایت برای موتور جستجو لینک های pdf هر مطلب هم کوتاه تر و بهینه تر شده است.

اما مشکلی که وجود دارد این است که وقتی بر روی لینک pdf آن مطلب کلیک میکنیم با همان مطلب مواجه میشویم(بدون ریدایرکت منظورم هست).این از لحاظ seo برای یک سایت فاجعه محسوب میشود که 1 مطلب در 2 یا چند صفحه دیگر به صورت مشابه وجود داشته باشد.

لینک های pdf آن را از قسمت منوی اصلی غیرفعال میکنم و لینک آن از مطلب مرتبط با آن مجموعه حذف میشود.در قسمت url های کامپوننت هم pdf را حذف میکنم.

اما جوملا این لینک ها را خودکار دوباره تولید میکند که یکی از دلایل آن صفحه بندی خود جوملاست که جوملا به آن دسترسی نداده تا آنها را مدیریت نماییم.

و این صفحات ناخواسته ی pdf هم در موتورجستجو ایندکس میشوند و مشکلی اساسی است.

البته این نکته را هم عرض کنم که بدون کامپوننت بدون مشکل pdf کار میکند.

حال خواستم بپرسم آیا راهی هست که کلا pdf را از جوملا حذف کنم یا غیر فعالسازی کنیم که اصلا مشکل اینچنینی بوجود نیاید و یا راه حلی وجود دارد که تولید pdf صحیح را پس از نصب کامپوننت داشته باشیم؟

پیشاپیش تشکر بابت پاسخ شما

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...