Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 من می خوام کاربران سایت ( کسانی که عضو شده اند ) موقعی که از فرم ساز چند صفحه ای استفاده می کنند با همون نام کاربری فرمشون ارسال بشه یعنی یک دسته بندی کاربران می خوام در فرم ساز ( بشه فرم های ارسالی رو بر اساس نامن کاربری مرتب کرد ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مهر 90 سلام باید از دوستان برنامه نویس کمک بگیری که یه تغییراتی رو روی فرم ساز مورد نظرت انجام بدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در مهر 90 شما اینو تو مدیریت خودتون میخواهید داشته باشید ؟ اگر اینطوره که تو خود فرم ساز باید باشه برای کاربران یعنی میخواهید چیز خاصی نمایش داده بشه ؟ سوالتون زیاد واضح نبود دقیقا چی میخواهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام چیزی که شما می خوای باید کدنویسی بشه اما من یه پیشنهاد دارم فقط به کاربران اجازه ورود به صفحه فرم موردنظرت رو بده بعد تو یکی از فیلدها نام کاربریشون رو درخواست کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مهر 90 سلام تو فرمساز بريزينگ Breezing Forms يه همچين امكاني هست. ميتونين يه فيلد نام كاربري و همچنين ايميل ايجاد كنين. بعد با يه اسكريپت ساده، نام كاربري و ايميل كاربر بطور خودكار تو اون فيلدها درج ميشه. اگه اينجوري ميخواين، بيشتر توضيح بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در مهر 90 سلامتو فرمساز بريزينگ Breezing Forms يه همچين امكاني هست. ميتونين يه فيلد نام كاربري و همچنين ايميل ايجاد كنين. بعد با يه اسكريپت ساده، نام كاربري و ايميل كاربر بطور خودكار تو اون فيلدها درج ميشه. اگه اينجوري ميخواين، بيشتر توضيح بدم اگه توضیح بدین که ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 90 نمي دونم چرا هيچ كدام از دوستان اشاره نكر به جي فرم. من خيلي وقت پيش يه بار با جي فرم كار كردم. يه فيلد داره واسه وضعيت كاربر. اگه لاگين كرده باشه تو ريپورت شما نام كاربريشو مي زنه و گر نه مهمان مي زنه. من خودم اين فيلد را تست كردم و جواب داده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در مهر 90 سلامتو فرمساز بريزينگ Breezing Forms يه همچين امكاني هست. ميتونين يه فيلد نام كاربري و همچنين ايميل ايجاد كنين. بعد با يه اسكريپت ساده، نام كاربري و ايميل كاربر بطور خودكار تو اون فيلدها درج ميشه. اگه اينجوري ميخواين، بيشتر توضيح بدم اگه توضیح بدین که ممنون میشم http://crosstec.de/support/index.php?pid=knowledgebase&cmd=viewentclient&id=28 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر