حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام به همه جومینائی های عزیز امیدوارم طاعاتتون قبول باشه www.monadiyan.com این سایت منه یه نیگا بندازید. طریقه ی نمایش مطلب رو ببینید میبینید که مطلب اول معمولی ولی مطالب بعدی دو ستونه نمایش داده میشه میخوام یه کاری کنم که همه مطالب تک ستونه نمایش داده بشه. قالب رو هم عوض کردم (چند تا) ولی نشد. امید وارم متوجه منظورم شده باشید. ممنون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام و درود ممنون، همچنین به مسیر زیر برید مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی / صفحه اصلی ---> [ پارامترها - اصلی] مطالب بلند ---> تعداد مطالب بصورت کامل در یک ستون مختصر ---> تعداد مطالبی که بصورت ستونی می خواهید زیر مطالب بلند قرار بگیرند ستون ها ---> تعداد ستون مطالب مختصر (در حال حاضر برای شما 2 ستونه هست) لینک ها --- > تعدا عناوین آخرین مطالبی که می خواهید دز زیر مطالب صفحه اصلی نمایش دهید پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام به مدیریت منو ها >منوی اصلی یا mainmenu بروید و آیتم منوی تحت نام صفحه اصلی یا home رو طبق عکس ویرایش کنید. البته به جای 5 (تعداد مطالب قابل نمایش در هر صفحه) شما می تونید تعداد دلخواه خودتون رو مشخص کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 ممنون تصویر نمایش داده نمیشه:thankyou: سلام و درود ممنون، همچنین به مسیر زیر برید مدیریت سایت / منوها / فهرست اصلی / صفحه اصلی ---> [ پارامترها - اصلی] مطالب بلند ---> تعداد مطالب بصورت کامل در یک ستون مختصر ---> تعداد مطالبی که بصورت ستونی می خواهید زیر مطالب بلند قرار بگیرند ستون ها ---> تعداد ستون مطالب مختصر (در حال حاضر برای شما 2 ستونه هست) لینک ها --- > تعدا عناوین آخرین مطالبی که می خواهید دز زیر مطالب صفحه اصلی نمایش دهید پیروز باشید ممنون بازم نشد تعداد ستون ها رو 0 گذاشتم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 من که دارم میبینمش: http://afghanlearn.com/mtl.jpg به یاد داشته باشید بعد از این کار باید عمل پاکسازی ذخیره ساز رو انجام بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 ممنونبازم نشد تعداد ستون ها رو 0 گذاشتم بازم نشد مختصر رو هم صفر قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 بازم نشد:huh::s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 بعد از تغییراتتون حذف کش و بررسی سراسری هم انجام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 :idea:نکته ای که همیشه یادم میره! ممنون راستی تعداد مطالب تو هر صفحه از کجا قابل ویرایشه مثلا میخوام هر صفحه 5 مطلب نشون داده بشه و بقیه به صفحه بعد منتقل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 خواهش می کنم از همون قسمت مطالب بلند می تونید تعداد مطالب در صفحه رو تعیین کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 اگر به عکس و متنی که در پست قبلی من وجود داره توجه کنید گفتم به جای عدد 5 که در تصویر هست می تونید عدد دلخواه خودتون رو انتخاب کنید و تعداد مطالب قابل نمایش رو کم یا زیاد کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر