saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 سلام سبد خرید سایتم وقی روش کلیک میکنم این ارور را میده کسی میدونه چی هست Error: headers already sent in on line . Stopped at line 1313 in uri.php ممنونم از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام اول دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید دوم شما از افزونه sef استفاده میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 سلام اول دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید دوم شما از افزونه sef استفاده میکنید؟ بله از افزونه sef استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 این مشکل احتمال داره از ناهمانگی و مچ نبودن سبد خرید با افزونه sef باشه افزونه رو غیرفعال کنید ببینید درست میشه در ضمن دموی آنلاین قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 این مشکل احتمال داره از ناهمانگی و مچ نبودن سبد خرید با افزونه sef باشه افزونه رو غیرفعال کنید ببینید درست میشه در ضمن دموی آنلاین قرار بدید ممنون مشکل از همون بود چکار کنم به نظرتونچون افزونه ای خوبی هست راهی داره آدرس سایت http://www.asarayan.com وارد شاخه محصولات بشید یک محصول را که به سبد خرید اضافه کنید ارور میده الان که افزونه غیر فعال است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در مهر 90 به قسمت تنظیمات sef بروید و قسمت مربوط به این افزونه را غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 به قسمت تنظیمات sef بروید و قسمت مربوط به این افزونه را غیر فعال کنید ممنونم دست شما درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 من سایت شما رو تست کردم هیچ مشکلی ندیدم یکی از بهترین راه ها استفاده از پلاگین acesef برای ویرچو مارت هست که در سایت سازنده به فروش میرسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 من سایت شما رو تست کردم هیچ مشکلی ندیدم یکی از بهترین راه ها استفاده از پلاگین acesef برای ویرچو مارت هست که در سایت سازنده به فروش میرسه الان فعالش کردم از قسمت سمت راست محصولات فروشگاه یه محصولو انتخاب کنید ببینید تو قسمت افزونه ها ویرچو را غیر فعال کردم اما باز همین ارور را میده نظرتون در مورد این افزونه چی هست ؟ Virtuemart Meta Manager لینک دمو http://www.yagendoo.com/en/joomla/joomla-extensions/virtuemart-extensions/virtuemart-components/virtuemart-meta-data-manager.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 شما این کد رو در خط 1310 فایل uri.php در آدرس زیر جایگزین کنید: administrator\components\com_acesef\library //$meta = AcesefCache::checkMetadata($row->url_sef); ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 شما این کد رو در خط 1310 فایل uri.php در آدرس زیر جایگزین کنید: administrator\components\com_acesef\library //$meta = AcesefCache::checkMetadata($row->url_sef); ببینید درست میشه من تو هاست این فایل را سرچ کردم اما نتیجه ای نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 شما از کدوم ورژن این افزونه استفاده میکنید از آخرین نسخه استفاده میکنید؟؟ اگه نمیکنید افزونه رو آپدیت کنید شاید مشکلتون با آپدیت هم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 باز همون ارور رو میده حال شد1313ورژن 1.5.3 از سایت خودتون دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 آخرین نسخه فکر کنم AceSEF 1.5.15 هست شما از سایت اصلی دانلود کنید و نصب کنید لینک سایت : http://www.joomace.net در ضمن اروری هم که قبلا میداد همون خط 1313 بود اول آپدیت کنید ببینید مشکلتون حل میشه اگه نشد اون روشی که گفتم انجام بدید ببینید مشکلتون حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedsobhkhiz 0 ارسال شده در مهر 90 آخرین نسخه فکر کنم AceSEF 1.5.15 هست شما از سایت اصلی دانلود کنید و نصب کنید لینک سایت : http://www.joomace.net در ضمن اروری هم که قبلا میداد همون خط 1313 بود اول آپدیت کنید ببینید مشکلتون حل میشه اگه نشد اون روشی که گفتم انجام بدید ببینید مشکلتون حل میشه دانلود کردم درست شد دستتون درد نکنه باعث اذیت شما شدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر