dis_card 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من قالب blujoom را از سرور جومینا دانلود کردم و بعد از نصب منو عمودی باز شونده منو ها زیر مطالب اصلی سایت میرفت ! در template.css در قسمتart-post مقدار z-index را از 0 به -1 تغییر دادم .art-post { position: relative; z-index: -1; margin: 0 auto; min-width: 23px; min-height: 23px; } مشکل منو که به زیر پست ها میرفت برطرف شد ولی دکمه ادامه مطلب دیگه کار نمیده و فقط متن داخل دکمه ( ادامه مطلب ) را میتوان انتخواب کرد ! ممنون میشم دوستان کمک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dis_card 0 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز بر روی لوکال نصب شده ! اگر هم واقعا نیازه میتونم به صورت دمو روی یکی از هاست هام نصبش کنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 برای راهنمایی شما باید کدهای سایت شما دیده بشه پس در نتیجه نیاز به دموی آنلاین هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dis_card 0 ارسال شده در مهر 90 با تشکر از پیگیری شما دوست عزیز اینم یک دمو http://www.salehii.ir/j000ml4/ منتظر جوابتون هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 شما کد قبلی رو عوض کنید و مثل اولش کنید و این کد رو در خط 1113 فایل template.css جایگزین کنید: .art-block { margin: 0 auto; min-height: 1px; min-width: 1px; position: relative; z-index: 2; } در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dis_card 0 ارسال شده در مهر 90 مشکل کاملا برطرف شد :thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر