mkamka 1 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان من به یک هاست ایرانی نیاز دارم که از امنیت بالا برخوردار باشه . امنیت خیلی برام مهمه . به طبع سرعت برای ایرانیان هم بالاست . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز درباره هاست برای جوملا اعم از ایرانی و غیرایرانی یک بحث مفصل تو انجمن شده که با کمی جستجو می تونی پیداش کنی نشد تو گوگل سرچ کنی هم می تونی به تاپیک موردنظر برسی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز دفاعی من هاست برای جوملا در خواست نکردم . گفتم که چه کسی هاست بر روی سرورهای ایران داره ؟ ممنون می شوم یکم بیشتر به مطلب پست توجه کنید . بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 شما دقیقا گفتید نیاز دارید بعد الان میگید گفتم کی داره ؟ لطفا قبل از ارسال پست دقت کنید ! سرورهای داخل ایران فقط سرعتش خوبه و از نظر آپ تایم و ساپورت نرم افزاری و امنیت نسبت به دیتاسنتر معتبر دنیا فکر نمیکنم بهتر باشند و دلیل آن هم کاملا مشخص است ! سوالات درمورد هاستینگ رو میتنید در وب هاستینگ تالک مطرح کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر