armin121 1 ارسال شده در مهر 90 دوستان سلام من دارم از این کامپوننت البته نسخه ترجمه شده *تبلیغات* استفاده می کنم کامپوننت براحتی نصب شد و آدرس ها هم فارسی شدند. اما متوجه شدم تعداد بازدیدکننده سایت کم شده وقتی از طریق وبگذر جویا شدم دیدم آدرسهایی که فارسی شده وقتی در گوگل روش کلیک میکنند ارور میده. مثلا یکی از لینکهایی که ارور میده رو ببینید: .com/افزونه-های-رایگاندانلود-ماژول-آب-و-هوا-جوملاhtml نمیدونم چه جوری آدرس url رو بذارم که شما بتونید درست ببینید. بگذریم من فکر می کنم بعضی از آدرسهای سایت من بعد از فعال کردن کامپوننت مشکل دار میشه. فکر میکنم بد ترجمه میشه مثلا نقطه قبل از html گذاشته نمیشه یا مثلا / بین اسم بخش و مطلب مورد نظر قرار نمیگیره طبیعتا آدرس اشتباه میشه. مثلا آدرس بالا رو ببینید تا متوجه عرض من بشید. می بینید که کلمه افزونه های رایگان که اسم کتگوری هست چسبیده به اسم مطلب که دانلود ماژول آب و هوا می باشه. دوستان خواهش می کنم در رفع این مشکل منو کمک کنید. بیصبرانه منتظرم دوستان خواهش میکنم پاسخ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 قبلاً بحث شده است لطفاً به بخش آدرس های قرمز بروید و آنها را درست کنید. یعنی از هر دو آدرس یکی را بصورت لینک اصلی قرار بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 90 قبلاً بحث شده است لطفاً به بخش آدرس های قرمز بروید و آنها را درست کنید. یعنی از هر دو آدرس یکی را بصورت لینک اصلی قرار بدهید میشه بیشتر توضیح بدید یا لینکی در این باره ارائه کنید. من خیلی سرچ کردم اما نتونستم جواب دقیقی بگیرم. ممنون میشم توضیحات واضحتری ارایه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 این هم لینک بحث های قبلی: Acesef و ازدياد صفحات تكراری لینک تکراری acesef فقط کافی هست کلمه AceSef را در انجمن جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 90 این هم لینک بحث های قبلی: Acesef و ازدياد صفحات تكراری لینک تکراری acesef فقط کافی هست کلمه AceSef را در انجمن جستجو کنید دوست خوبم مشکل من لینکهای تکراری نیست. مشکل من ایجاد آدرس اشتباه هست. برای این مشکل من راه حلی دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 90 صفحه اشتباهی که میده که صفحه ای از سایت نیست؟ یک صفحه یافت نشد میده؟چون من قبلاً با این مشکل برخورد کردم به شما پیشنهاد میدم که در بخش آدرس ها و آدرس های قرمز، تمامی آدرس ها را تیک بزنید و حذف کنید و یکبار AceSef را پاک کنید و نصب کنید. سپس این بار موقعی که آدرس های قرمز را لیست می کنه بعضی آدرس ها نامهاشون یکسان هست ، شما یکی را به عنوان لینک اصلی باید به کامپوننت معرفی کنید . به این صورت که روی ستاره کناریش کلیک می کنید. از این به بعد، این لینک اصلی و بقیه فرعی می شوند و دیگه اختلال لینک بوجود نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 90 صفحه اشتباهی که میده که صفحه ای از سایت نیست؟ یک صفحه یافت نشد میده؟چون من قبلاً با این مشکل برخورد کردم به شما پیشنهاد میدم که در بخش آدرس ها و آدرس های قرمز، تمامی آدرس ها را تیک بزنید و حذف کنید و یکبار AceSef را پاک کنید و نصب کنید. سپس این بار موقعی که آدرس های قرمز را لیست می کنه بعضی آدرس ها نامهاشون یکسان هست ، شما یکی را به عنوان لینک اصلی باید به کامپوننت معرفی کنید . به این صورت که روی ستاره کناریش کلیک می کنید. از این به بعد، این لینک اصلی و بقیه فرعی می شوند و دیگه اختلال لینک بوجود نمیاد امتحان کردم. متاسفانه مشکل حل نشد. از تیم جومفا که زحمت ترجمه این این افزونه رو کشیدن خواهش می کنم راهنمایی بفرمایند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 90 چرا کسی از تیم جومفا جواب منو نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام شما الان تو کدوم انجمن هستید؟؟؟ این افزونه توسط کدوم تیم ترجمه شده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر