jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من میخوام یه سایتو redirect شده رو یه دومینه دیگه خارج کنم میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز منظورتون رو متوجه نمی شم میشه یشتر توضیح بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 سلام من میخوام یه سایتو redirect شده رو یه دومینه دیگه خارج کنم میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟ سلام معمولا ریدارکت سایت از پنل مدیریت هاست صورت می گیره، بسته به نوع پنل منوهای کاربری هم متفاوت هست. بفرمائید پنل هاستتون چیه که راهنمایی بشید. در دارکت ادمین: مدیریت دامین ها: انتقال دهنده ی سایت> آیتم مرتبط حذف شود. Domain Management>Site Redirects یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 پنل من cpanel اره منم دقیقا همین کارو کردم rdirect قبلی رو پاک کردم ولی هنوز رو همون سلایت قبلی redirect میشه؟؟ نمیدونم چی کار کنم؟؟؟کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟:afro::afro::afro::afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام یعنی دیگه تو صفحه مربوطه لینک ریدایرکت نیست اما بازم آدرس رو ریدایرکت میکنه؟!؟!؟!!؟؟! برو فایل اچ تی اکسس رو باز کن ببین کدهای مربوط به ریدارکت توش هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 به به اقای دفاعی عزیز:heart::heart: بعد از پاک کردن لینک ریدایرکت دیگه اثری از فایل httacssec نیست الان موندم چی کار باید کرد؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 httacses یافت شد حالا باید توش چی بنویسم که بیاد بالا سایت اصلی.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 :huh::huh::huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام مجدد تو انجمن خیلی درباره کدهای این فایل بحث شده به خصوص بحث ریدایرکت زحمت بکش و جستجو کن یه تاپیک کامل درباره فایل اچ تی اکسس و کدهاش هست پیداش می کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jarmani 0 ارسال شده در مهر 90 مرسی اقای دفاعی همه رو دیدم و خوندم ولی اونا بحسشون سر ریدایرکته ولی من میخوام از ریدایرکت خارج کنم و به حالت اول برگردونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 خب دیگه ببین اون کدی که اونجا گفته شده تو فایل اچ تی اکسس سایتت هست اگه هست حذفش کن الته قبلش یه بک آپش رو نگه دار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر