raminfa 0 ارسال شده در مهر 90 سلام من وقتی از سرچ sobi2 استفاده میکنم از template سایتم خارج میشه نمیدونم چرا حتی با template default جوملا هم مشکلش پابرجاست من ماژول سرچ کمکی sobi 2 هم نصب کردم ""JV Sobi2 Search module""" اما باز هم مشکل پابرجاست ممنون میشم اگه کمکم کنید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز برای بررسی بهتر لینک سایت رو قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در مهر 90 ممنونم از لطف شما این هم لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 سلام سایت شما اصلی چیزی رو پیدا نمیکنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در مهر 90 به نظرتون چیکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مهر 90 فکر کنم سایت شما مطلب نداره داره؟ چند تا مطلب ایجاد کنید و باز تست کنید در ضمن این احتمال هست که افزونه شما با افزونه دیگری تداخل داشته باشه با غیرفعال کردن تک به تک افزونه تست کنید ببینید مشکل از کدوم افزونه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aryya 0 ارسال شده در تیر 91 دوستان سلام من برای اگهی های سایتم از کامپوننت سوبی 2 استفاده کردم که با مشکل بزرگی در جستجوی این کامپوننت مواجه شدم مشکل اینجاست که اولا ودر جستجو وقتی مجموعه ای را انتخاب می کنیم زیر مجموعه هایش ظاهر نمی شود و دوم اینکه وقتی کلمه ای را برای جستجو داخل کادر جستجو تایپ می کنیم و دکمه را می زنیم صفحه جدیدی باز می شود که اصلا داخل سایت نیست و بزرگترین مشکل اینجاست که دکمه next آن کار نمی کند و در زیر nul ظاهر می شود لطفا دوستان در حل این مشکل من را یاری کنند http://www.abaragahi.com/%D8%A2%DA%AF%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%87%D8%A7.html?sobi2Task=search www.abaragahi.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onlyygod 2 ارسال شده در آبان 91 سلام هرچند که دیگه برای جواب به شما دیر شده ولی اینو اینجا میزارم تا هرکس گیر کرد بتونه مشکلشو برطرف کنه. مشکل از اونجایی شروع میشه که سرچ sobi2 برای انتشار نتایجش به نیاز داره بنابراین گاهی اوقات به خاطر بارگذاری mootools و تداخلی که ایجاد میشه نمیتونه درست کار کنه. بنابراین برای اینکه سرچتون درست شه کافیه ماژول مورد نظر رو در یکی از پازیشن هایی که بعد از content قرار داره منتشر کنید به همین سادگی. ولی اگه براتون خیلی حیاتیه که پازیشن تغییر نکنه باید به ایندکس قالبتون برید و رو به قیل از پازیشم نوردنظرتون ببرید. مثلا اگه تو قالب jv_piat کد مورد نظر رو به خط 116 یعنی بین slideshow و highlight ببرید مشکلتون حل میشه و همچنین قالبتون هم خیلی خوشکل میمونه و زیباتر هم میشه. در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز در مورد این سایت میتوانید راهنمایی کنید ؟ جستجو به درستی کار نمی کند http://www.usitedesign.com/amlaak/ ممنون میشوم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
onlyygod 2 ارسال شده در آبان 91 سلام شما باید چند کارو به ترتیب انجام بدید. 1 - به مدیریت پلاگین ها رفته و پلاگین System - Mootools Upgrade رو غیر فعال کنید. 2 - به sobi2 رفته سپس به (تنظیم) و سپس (تصحیح رجیستری) برید و در قسمت Section: [search] چک کنید که use_own_mootools برابر 1 و mootools_event_method برابر load باشد. 3 - مطابق راهنمایی که قبلا انجام دادم و با توجه به اینکه قالب شما jv_piat هست کافیه به فایل index.php قالب مراجعه کنی و عبارت رو از خط 250 تا 252 کات کنید و به خط 114یعنی بین slideshow و highlight منتقل کنیو و فایل رو ذخیره کنید. ان شالله که مشکل برطرف می شود. اگر نشد اطلاع بدید تا بیشتر بررسی کنم. در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر