رفتن به مطلب
mkamka

سوال در مورد تنظیم SEO برای جوملا و کامپوننت acesef

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

من روی سایتم یک قالب دارم که برای شرکت joomlavision می باشد .

هم چنین از کامپوننت acesef برای بهینه سازی سایتم استفاده می کنم . هم چیز در کامپوننت acesef به صورت default هست . حتی metadata ها .

مشکل این جاست که وقتی نام سایتم را در گوگل search می کنم ، زیر نام سایت ( یعنی قسمت توضیحات ) مطلب کپی رایت سایتم به همراه این مطلب نوشته شده :

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

می خواستم این جمله را حذف کنم . هم چنین کپی رایت سایتم به نمایش در نیاید . بلکه مطلب مورد نظر من نمایش داده شود .

باید چه کنم ؟

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اولا باید تو بخش تنظیمات کلی مدیریت جوملا کلمات کلیدی و توضیحات سایت رو بذارید

احتمالا تو فایل ایندکس قالب متاتگ توضیحات توسط شرکت سازنده قالب گذاشته شده حذفش کنید

لینک به ارسال

دوست عزیز

ممنون از توجه شما

من تو بخش تنظیمات کلی کلمات کلیدی به همراه توضیحات رو قرار داده ام . حالا چرا کپی رایت سایت را نمایش می دهد ؟

تو فایل index هم رفتم . مطلب مورد نظر نبود . اما وقتی کل فولدر مربوط به جوملای سایتم رو بررسی کردم ، دیدم که در برخی جاها این مطلب هست . حالا می خواستم بدونم کدامیک هست که در google نمایش داده می شود .

راستی تو کامپوننت acesef جایی برای وارد کردن کلمات کلیدی و توضیحات صفحه اول هست ؟

ممنون

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...