pn1367 0 ارسال شده در مهر 90 سلام دوستان جومینایی خسته نباشید دوستان من یه منو میخوام بسازم مث این سایت.منو تصویری میشه بگین ماژولش هست یا نه؟یا اگر نیست من که کدشو دارم چط.ری تبدیلش کنم به ماژول ممنون میشم راهنمایی کنید www.irden.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 90 با سلام تا جایی که یادم میاد قبلا در مورد منو تصویری در تالار بحث شده بهتر سرچ کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pn1367 0 ارسال شده در مهر 90 ممنونم!ولی حتما قبلش سرچ کردم ها! اون منو های تصویری منظورشون اون منویی که من میخوام نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 من هم دقیقا اینگونه منو ندیدم ولی معمولا در نام اینگونه ماژول ها کلمه Captions موجود است مانند ماژول زیر ! http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-showcase/17217 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام باتوجه به سورس صفحه فک نمی کنم این منو ماژول باشه این منو بصورت دستی نوشته شده منظورم اینه که نمیشه لینک هاشو از مدیریت جوملا تغییر داد و در واقع در سورس فایل index.php قالب گذاشته شدن البته این سایت با جوملا نیستا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر