m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 چند روز پیش یه کامپوننت دیدم که به همراه یک نرم افزار ارائه شده بود به اسم Jadmin. خب با این نرم افزار شما قادر هستید تا بدون ورود به محیط مدیریت سایتتون رو کنترل کنید و بفهمید چه کسی با چه آیپی از کجا در حال دیدن سایت شماست؟ عضو هست یا مهمان؟ چه کاری داره میکنه؟ چه وقت اومده و چه وقت رفته؟ ، دسترسی سریع به تمامی بخش های مدیریت و ... خب منم گرفتم کامپوننتشو براتون فارسی کردم، این فایل رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید، نرم افزار رو روی کامپیوترتون نصب کنید و کامپوننت و پلاگین رو روی جوملا، بعد از نصب از مدیریت پلاگین ها پلاگینی که نصب کردید فعال کنید. هر مشکلی هم بود در انجمن مطرح کنید. اینم لینک: http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/12883/55587/JAdmin_farsi_unzipfirst.zip حجم فایل حدوداً 10 مگابایت هست. 3 بار سعی کردم در سرور جومینا آپلودش کنم اما هر سه بار ارور داد، دوستانی که به سرور جومینا دسترسی دارند لطفاً منتقلش کنند. پسورد فایل: www.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jamejahan 0 ارسال شده در مرداد 89 پسورد فايل چيه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 89 سلام و درود البته دوستان باید پسورد رو به شکل زیر وارد کنند: www.joomina.ir پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prolight 4 ارسال شده در مرداد 89 سلام و تشکر بابت فارسی سازی.:thankyou: من قبلا این کامپوننت و نرم افزار رو تست کردم و با مشکلات زیادی مواجه شدم (الان یادم نیست مشکل چی بود) شما خودتون کاملا تستش کردید و مشکلی نداشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام بله من تست کردم و تا حالا که مشکلی نداشته. شما چه مشکلی باهاش داشتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 من این نرم افزار را همراه کامپوننت و پلاگینش نصب کردم و فایل کلید رو هم ساختم اما زمانی که میخوام فایل کلید رو به نرم افزار معرفی کنم این the file you specified is not a valid joomla! key file ارور را نشون میده من پلاگینم فعال کردم کمکم کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در تیر 90 سلام دوستان واقعا این نرم افزار کار می کنه ؟ من که قبلا گشتم چیزی پیدا نکردم در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در تیر 90 سلام نرم افزار تست شده و بدون هیچ مشکلی کار میکنه ، البته نسخه جدید نرم افزار رو می تونید از سایت اصلی یا از JED دریافت کنید ، فقط کافی نام نرم افزار رو جستجو کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در تیر 90 اما مشکل من هنوز پا برجاست.... یکی نیست که بدونه من باید چی کار کنم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در تیر 90 با سلام لینک دانلود خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام لینک دانلود خرابه با سلام لینک دانلود تصحیح شده دوست عزیز! مجدد سعی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در تیر 90 اما مشکل من هنوز پا برجاست.... یکی نیست که بدونه من باید چی کار کنم.... سلام یک کلید دیگر بسازید و امتحان کنید. لینک دانلود تست شد و مشکلی نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر