momaabd 3 ارسال شده در مهر 90 سلام من گلوبال نیوز رو نصب کردم خیلی عالیه ولی ممن با کدهاش یه مشگل دارم اصلا عکس داخل مطلب رو نشون نمیده هر کاری کردم مطلب را با اسلایدی که تعریف میکنی نشون میده ولی بدون عکس قبلا از کمکتون متشکرم آدرس سایت نمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز تنظیمات رو درست انجام دادید قالب رو عوض کنید و تست کنید ببینید درست می شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز تنظیمات رو درست انجام دادید قالب رو عوض کنید و تست کنید ببینید درست می شه موفق باشید من مجبورم از این قالب استفاده کنم راه دیگه ای نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 شما قالب رو عوض کنید و تست کنید ببینید مشکل از قالب هست یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در مهر 90 شما قالب رو عوض کنید و تست کنید ببینید مشکل از قالب هست یا نه آقا جان من قالبهای دیفالت جولارو هم گذاشتم بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز شما باید در جعبه ی استایل خبر کد مربوط به عکس مطلب رو درج کنید تا عکس فراخوان بشه... ضمن اینکه به تنظیمات تصویر خبر در پارامترهای ماژول هم توجه داشته باشید... به اینجا سری بزنید دستتون میاد: تاپیک پارسا گلوبال نیوز ا صفحه ی کدهای آماده تاپیک پارسا گلوبال نیوز ا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر