esfahan2000 0 ارسال شده در مهر 90 با سلام به همه اساتيد و دوستان ....... من جوملا گالري فارسي را نصب كردم اما پايين سايتم يه كپي رايت برا خودش مينويسه ...... ميخاستم ببينم چطوري ميشه برش داشت؟؟ اينم عكسش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام یادمه قبلا یه بار حذفش کردم فکر کنم این کپی رایت توی فایل زبان باشه و باید اون رو ویرایش کنید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در مهر 90 فايل زبان نداره انگار فكر كنم راهه ديگه اي بايد داشته باشه ...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز میشه نمونه سایتی رو که توش از این گالری استفاده کردی بدی تا بتونم کمکت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahan2000 0 ارسال شده در مهر 90 يك كم مشكل داشت منم پاكش كردم ......... يعني نه مشكل با نيازهاي من جور در نميومد ........ الان ميخام xgallery نصب كنم .اميدوارم كه با سئ. مشكلي نداشته باشه...... به هر حال ممنون كه ميخاستين كمك كنيد ....... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز می تونید از افزونه های منتشر شده در جومینا استفاده کنید هم مشکل کپی رایت ندارن و هم به صورت تقریبی کامل و جامعه هستیند آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر