m-amin 0 ارسال شده در مهر 90 با یاد حق سلام دوستان عزیز . اولا ورود شما به رسانه های دیجیتال تبریک میگم . دوما از سایت خوبتون تشکر مکینم من میخوام برای یکی از رفیقام یه سایت طراحی کنم . رفیقم یه سایتی میخواد که بشه باهاش یه سات نظرسنجی حرفه ای داشته باشه . یعنی اینکه میخواد چند تا نظر سنجی در صفحه اول داشته باشه . مثلا بهترین موزیک / بهترین موزیک ویدئو / بهترین خواننده و . . . . برای این کار لازمه که از یک ماژول در چند جا استفاده بشه . برای اینکار من باید چیکار کنم ؟ با تشکر . . .:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز می توانید از افزونه های نظرسنجی که در سایت جومینا منشتر شده استفاده کنید برای اینکه چند نظرسنجی داشته باشید باید یه قالب طراحی کنید که موقعیت های مناسبی برای این کار داشته باشه و بعد چند ماژول نظرسنجی بسازید و توی اون موقعیت ها قرار بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 90 سلام شما از قسمت کامپوننت ها نظر سنجی ها رو درست کنین بعد برید تو مدیریت ماژول ها نظرسنجی رو تو موقعیت های قالب جایگذاری کن برای اینکه ماژولای نظرسنجیتو زیاد کنی می تونی از اولی رونوشت بگیری و با ویرایشش عنوان و نوع نظرسنجی رو مشخص کنی یا اینکه تو ماژول ها جدید بزن و نظرسنجی جدید بساز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر